Lomaosake Vuokraus

Lomaosake vuokraus on mahdollista esimerkiksi yrityksiltä kuten Suomen Lomaviikot, Katinkullan Lomaviikot, sekä Rakennuspalvelu Kurtti.

Suomen Lomaviikot

www.suomenlomaviikot.fi

Suomen Lomaviikot on nettipalvelu, joka on toiminut lomaosakemarkkinoilla, välittäen ilman välikäsiä, jo 15 vuoden ajan.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden, nettipalvelusta ja sen markkinapaikalta löytyi kaikkiaan 643 erilaista lomaosaketta.

Voit hakea tietokannasta esiin haluamasi lomaosakkeet muun muassa haluamasi lomaviikon tai lomakohteen perusteella.

Katinkullan Osakasklubi

www.katinkullanosakasklubi.fi

Katinkullan Osakasklubi on nettipalvelu, jonka kautta on mahdollista tarjota vuokralle sekä vuokrata Vuokatin Katinkullan huoneistoja.

Kukin näytillä olevista ilmoituksista on maksimissaan 6 kk vanha, jonka jälkeen ilmoitukset poistetaan automaattisesti, tarkoittaen että näytillä olevat ilmoitukset ovat aina ajankohtaisia.

Rakennuspalvelu Kurtti

Kirkkotie 27
91600 Utajärvi
www.rakennuspalvelukurtti.fi

Rakennuspalvelu Kurtti on vuodesta 1976 toiminnassa ollut yritys, jonka päätoimintaloihin kuuluvat rakennustoiminnan lisäksi myös lomaosakkeiden vuokraus.

Holiday Club Resorts

Hitsaajankatu 22
00810 Helsinki
www.holidayclub.fi

Holiday Club Resorts on 31 lomakohteen ja 1 500 loma-asunnon viikko-osakeyritys, joka toimii Suomen ohella myös mm. Ruotsissa.

Firman, joka on perustettu vuonna 1986, valikoimiin kuuluu muun muassa useita kylpylähotelleja, kuten Holiday Club Katinkulta Vuokatissa, Kuusamon Tropiikki, Saariselkä, Tampereen Kylpylä sekä Åre, Salla ja Saimaa.

Aikalomat

Kalevankatu 3 B
00100 Helsinki
www.aikalomat.fi

Aikalomat on kotimainen, yli kymmenen vuotta toiminnassa ollut perheyritys, joka kuuluu suurimpiin kotimaisiin vapaa-ajan osakkeita markkinoiviin yrityksiin.

Yritykseltä löytyy oma vaihto- ja lisäviikkojärjestelmä, kuin myös yhteistyö kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lomaosake Vuokraus - Vuokraus Opas