Lumikenkien Vuokraus Helsinki

Lumikenkien vuokraus Helsinki on mahdollista esimerkiksi Töölön Urheilukeskuksesta, Oittaan Ulkoilukeskuksesta, sekä Kuinoma.

Töölönlahden Urheilukeskus

www.nordic-fitness-park.de

Töölönlahden Urheilukeskus on Helsingin keskustan tuntumassa, Olympiastadionin vieressä sijaitseva ulkoilukeskus, joka kuuluu saksalaiseen Nordic Fitness Sports Park ketjuun.

Alueella toimiviin palveluihin kuuluvat retkeilyvälinevuokraamo ja- myymälä, testikeskus, nuotiokahvila sekä erilaiset monipuoliset kokoustilat, jotka ovat tarjolla niin yritysten kuin yksityistenkin käyttöön.

Vuokraamotuotteisiin kuuluvat monipuoliset urheiluvälineet, yleensä myös lumikengät.

Oittaan Ulkoilukeskus

Kunnarlantie 33-39
02740 Espoo
www.suomenlatu.fi/oittaa/

Suomen Latu hoitaa Espoossa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta sijaitsevaa Oittaan ulkoilukeskusta, josta tarjolla oleviin palveluihin lukeutuvat myös välinevuokraukset, mukaanlukien lumikengät ja hiihtosukset.

Välinevuokraukseen kuuluvat lumikenkien ja suksien ohella myös luistimet, kajakit, kanootit, ja murtomaasuksi-välineet, joihin paikka myöntää alennusta mm. koululaisille ja eläkeläisille.

Kuinoma

www.kuinoma.fi/ulkoilu/lumikengat

Kuinoma on netin yli toimiva vuokrauspalvelu yksityishenkilöiden välillä, jossa tehtävät vuokraukset tapahtuvat sitovina vuokra- ja lainasopimuksina.

Kuinoman lainauspalvelu kattaa koko maan, ja kun viimeksi suodatin palvelusta esiin vain Helsingin alueen vuokraukseen tarjolla olleet lumikengät, valikoima kattoi kolme erilaista vaihtoehtoa.

Lumikenkien Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas