Lumilinko Vuokraus

Lumilinko vuokraus on mahdollista esimerkiksi yrityksiltä kuten CottonRent, Vmax, sekä Muurski.

Vmax

Isonsarvastontie 4
00840 Helsinki
www.vmax.fi

Vmax on vuodesta 1994 toiminnassa ollut, Sarvaston venesatamasta käsin toimiva yritys, jonka toimintaan kuuluvat lumilinkojen vuokrausten ohella esimerkiksi vesijettien, veneiden, sekä mönkijöiden vuokraukset, myös yksityiskäyttöön.

Lumilinkojen vuokraukset kuuluvat firman lumityö- ja pihatyöpalvelu valikoimaan, jonka kautta on myös mahdollista tilata mm. valmiiksi tehdyt lumen linkous työt, soran levitykset, kantojen pois kaivuut, sekä multien levitykset.

Lumilinko on mahdollista vuokrata myös toimitettuna / haettuna erilliseen hintaan, Laajasalon alueella.

CottonRent

Salovainiontie 18
28660 Pori
www.cottonring.fi/?cat=50

CottonRent on pienkoneiden vuokraukseen erikoistunut yritys, jonka vuokrakalusto koostuu lumilinkojen suhteen mallista Ariens Sno-Tek 22.

Vuokralumilinko on tyypiltään tehokas 2-vaihelinko, jonka avulla on mahdollista siirtää lumi jopa 15 metrin päähän, ja tuotteeseen sisältyy ominaisuuksina 6 vaihdetta eteen ja 3 taakse sekä lingon taittuva aisa, kuljetuksen helpottamiseksi.

Muurski

Vasarakatu 11
40320 Jyväskylä
www.muurski.com

Muurski on jyväskyläläinen, Vasarakadulta käsin toimiva pienkoneiden vuokrauksiin erikoistunut liike, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1976.

Vuokraamon lumilinko on tyypiltään isomallinen linko, joka on mahdollista vuokrata joko mm. vuorokausiveloitus pohjaisesti tai viikonlopuksi.

Lumilinko Vuokraus - Vuokraus Opas