Maksupääte Vuokraus

Maksupääte vuokraus on mahdollista muun muassa yrityksiltä Kassamasa, Paravant, sekä KassaPolar.

Kassamasa

www.maksupaate.fi

Kassamasa on helsinkiläinen VeriFone -maksupäätteisiin ja sirukorttilukijoihin erikoistunut firma, jonka valikoimista löytyvät myös CASIO-kassakoneet sekä kassarullat, setelintunnistimet, hinnoittelijat ja myymäläkylmiöt.

Pääkaupunkiseudun ohella firma toimittaa vuokrattavia laitteita myös kaikkialle Suomeen, arkipäivien ohella myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Firman vuokrattavissa olevaan mallistoon kuuluvat:

 • PAX S80 -maksupääte
 • VeriFone VX Duet -maksupääte
 • VeriFone VX 510 -maksupääte
 • VeriFone VX 670 GPRS -kannettava maksupääte

Paravant

www.paravant.fi/asiakaspalvelu/vuokraus.php

Paravant tarjoaa maksupäätteiden myynnin ohella myös Ingenico-päätteiden vuokrauksia, esimerkiksi messuille tai erilaisiin tapahtumiin.

Vuokralaitteen hankkimisen ohella vuokralaite tarvitsee toimiakseen Paravantille toimitetut mm. pankin maksupäätesopimuksen sekä muita asiakaskohtaisia ohjelmointi- ja pankkitietoja.

Korttimaksupäätteet toimitetaan käyttövalmiina minne päin Suomea tahansa postin kautta.

KassaPolar

www.kassapolar.fi/maksupaatteet.html

KassaPolar on erikoistunut tarjoamaan joustavia sopimuksia maksupäätteiden vuokrauksen suhteen, mukaanlukien vuokrat päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi, tai vaikkapa kesä-/talvikaudeksi.

Firman päättet ovat erityisesti vuokrauskäyttöön tarkoitettuja EMV maksupäätteitä, jotka toimitetaan aina käyttövalmiina, siten, että asiakas tekee pankissa maksupäätesopimuksen ja Kassapolar hoitaa loput tarvittavista asennuksista, mukaanlukien oston jälkeinen paikallinen tuki sekä huolto.

Vuokrauslaitteiden suhteen Kassapolarilta voi ostaa myös vuokrauksesta palautuneita maksupäätteitä huomattavasti alennettuihin hintoihin.

ToimistoNova

www.toimistonova.fi/articles/521/

ToimistoNova on valtuutettu POINT ja RAHAX jälleenmyyjä, jonka laitteita on mahdollista myös vuokrata.

Firman vuokrahinnat sisältävät vuosittaisen ylläpidon ja kuukausittaisen SSL-yhteyshinnan. Tarjolla olevaan kalustoon kuuluvat esimerkiksi maksupäätteet:

 • Optimum T4220 -laajakaistapääte
 • Optimum P1100 -sirulaite
 • Optimum M4230 -kannettava pääte
 • Optimum M2100 -kannettava pääte
 • Optimum M4100 -kannettava pääte

Lasku-Laite

www.lasku-laite.fi/maksupaate-vuokraus

Lasku-Laite on konttorikoneisiin erikoistunut kauppa, jonka valikoimiin kuuluvat maksupäätevuokrat kiinteällä kuukausimaksulla.

Palveluun kuuluvat:

 • Maksupääte
 • Ohjelmiston ylläpito
 • Laitehuolto
 • SSL reitityspalvelu

Laitteet toimitetaan asiakkaan omilla pankkitunnuksilla toimivana ja käyttövalmiina.

Kassamagneetti

www.kassamagneetti.fi

Kassamagneetti on kassakoneisiin ja -järjestelmiin erikoistunut firma, jonka palveluun kuuluvat myös kassakoneiden ja maksupäätteiden vuokraukset, päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi, tai kesä-/talvikaudeksi.

Kaikki tarjolla olevat vuokrakoneet ovat tyypiltään uusia, vuokrauskäyttöön erityisesti tarkoitettuja kassoja ja päätteitä.

Kassamagneetti on toiminut maksupäätteiden vuokrausmarkkinoilla vuodesta 1985 lähtien.

Oulun Toimistolaitteet

www.ouluntoimistolaitteet.com/attachments/File/Vuokrahinnasto(1).pdf

Oulun Toimistolaitteet toimii Oulusta käsin, ja heidän valikoimiinsa maksupäätteiden vuokralaitteiden suhteen kuuluu sekä kiinteään pisteeseen johtoyhteydellä kytketyt laitteet sekä langattomat laitteet, liikkuvaan käyttöön.

Maksupääte Vuokraus - Vuokraus Opas