Metallinpaljastin Vuokraus

Metallinpaljastin vuokraus yrityksiin lukeutuvat muun muassa Finndetector, Ramirent, sekä Kolmikanta Oy.

Finndetector

Valtatie 2-4
99100 Kittilä
www.finndetector.com

Finndetector on vuodesta 2009 toiminnassa ollut, erilaisten metallinetsimien sekä metallinpaljastimien vuokraamiseen ja myyntiin erikoistunut yritys.

Firman vuokrakalusto metallinetsimien suhteen on tarjolla koko Suomen alueelle, ja koostuu malleista Garrett ACE 150 ja Garrett ACE 250, joista kumpikin vuokrataan viikkoperusteisesti.

Ramirent

ramirent.edita.fi/fi/hinnasto/tuote/54

Ramirent, yksi maan suurimmista konevuokraus firmoista, tarjoaa palveluvalikoimassaan myös metallin-ilmaisin tuotteet, joita voidaan käyttää mm. metallisten kohteiden etsimiseen ja havaitsemiseen maastosta.

Vuokrattavissa olevaan valikoimaan kuuluu esimerkiksi Hilti PS 200 M metallin ilmaisimet, jolle löytyy käyttöohjeet suoraan Ramirentin vuokraussivuston ohessa.

Kolmikanta Oy

Mittatie 17
01260 Vantaa
www.kolmikanta.com/metallinilmaisin

Kolmikanta on vantaalainen rakennusalan tuotteiden vuokraamo, valmistaja, sekä myymälä, jonka tuotevalikoima kattaa myös liikenneturvallisuuden ja liikennemerkit.

Vuokra-tuotevalikoimaan kuuluu etupäässä kaapelilinjojen etsimiseen tarkoitettuja METO 7 metallinilmaisimia, sekä varrella että ilman varustettuna.

Lisävarusteena vuokratuotteeseen on saatavissa erillinen generaattori.

Suomen Pelastuskeskus

Kalevan puistotie 7
33500 Tampere
www.suomenpelastuskeskus.fi/spkshop/product_catalog.php?c=185

Suomen Pelastuskeskus, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1990, toimii metallinilmaisemien vuokraamotoiminnan ohessa pääasiassa viestintä- ja hälytyslaitteiden myyjänä.

Firman vuokrauskalusto koostuu malleista kuten Garrett ACE 150, Garrett ACE 250, Xplorer SW-5000 (turvatarkastuksiin), sekä niihin saatavilla olevista oheistuotteista, kuten Garrett Deluxe (Master Sound) korvakuulokkeet ja Garrett Ace -suojalaukut.

Metallinpaljastin Vuokraus - Vuokraus Opas