Minibussi Vuokraus Helsinki

Minibussi vuokraus Helsinki on tarjolla esimerkiksi vuokraamoilta kuten Europcar, Eurorent, sekä Aittamäki Minibussivuokraus.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on Euroopan markkinaosuudeltaan suurin autonvuokraamo, jonka valikoimiin kuuluu minibussien ja tila-autojen lisäksi myös henkilöautot sekä paketti-ja kuorma-autot.

Vuokraamon kalusto koostuu tyypillisesti etenkin Volkswagen Minibus minibusseista, kuin myös ajoneuvon Minibus 4Motion erikoisversiosta.

Europcarilla on Helsingissä kolme toimipistettä, keskustassa (Elielinaukio 5), Helsinki-Vantaan lentokentällä, sekä Volkswagen Center Helsinki yhteydessä (Mekaanikonkatu 10).

Eurorent

www.eurorent.fi

Eurorent on Helsingin alueella toimiva vuokraamo, jonka tarjontaan kuuluvat minibussien ohella myös henkilöautot, pakettiautot, pikkubussit, kuorma-autot sekä tila-autot.

Vuokraamon toimipisteet Helsingistä löytyvät Herttoniemestä, Malmilta, Töölön jäähallin yhteydestä, ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Firman minibussi kalustoon kuuluu esimerkiksi VW Transporter tyyppisiä ajoneuvoja.

Aittamäki Minibussivuokraus

www.aittamaki.fi

Aittamäki on Lohjalta käsin toimiva minibusseihin erikoistunut autonvuokraamo, joka vuokraa yrityksen omaa VW Transporter 2.5 TDI Carsport -pikkubussia.

Auto, jossa on edessä istumapaikkoja 2 ja matkustamossa normaalijärjestyksessä penkkitilat 2+2+2+3, varusteluun kuuluvat mm. kattoluukku, pöytä, vetokoukku, ja CD/MP3-soitin.

Yritys voi myös toimittaa auton sopimuksen mukaan vuokraajalle Helsinkiin.

Minibussi Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas