Minikaivuri Vuokraus

Minikaivuri vuokraus on tarjolla vuokraamoista mm. yrityksiltä CE Rental, Optirent, Cramo, ja Raksakone Oy.

CE Rental

Laturitie 13
60510 Hyllykallio
www.konevuokraus.info

CE Rental konevuokraamo on erikoistunut ammattilaisille ja yksityishenkilöille tarkoitettujen mini- ja midikaivukoneiden, runko-ohjattujen ja liukuohjattujen pienkuormaajien, sekä trukkien vuokrauksiin.

Yrityksen 40 konevuokraamon verkosto kautta Suomen tarjoaa etenkin Sunward merkkisiä minikaivureita, joista löytyy vaativiinkin kaivusyvyyksiin tarkoitettuja koneita.

Optirent

Yrittäjäntie 26
01800 Klaukkala
www.optirent.fi

Optirent on klaukkalalainen maanrakennuskoneita, myös minikaivureita vuokraava firma, jonka toiminta on keskittynyt Uudenmaan alueelle.

Tarjolla olevat minikaivurit voidaan vuokrata joko päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi, tai pidemmäksikin ajanjaksoksi asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Cramo

Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
www.cramo.fi/Web/Apps/Products/ProductGroup.aspx?id=9229

Cramo vuokrauspalvelu on maan suurimpiin konevuokraamoihin kuuluva firma, jonka kalustosta löytyvät myös 1-5 tonnin minikaivurit.

Lähes kaikkiin vuokralle tarjolla oleviin minikaivurimalleihin on saatavilla lisäksi maakauha, kaapelikauha ja luiskakauha.

Minikaivurit ovat vuokrattavissa Cramon Suomen toimipisteistä kohteissa Vantaa, Turku, Jyväskylä, Mikkeli, Olkiluoto, Tampere, Pori, sekä Oulu.

Raksakone Oy

Järvihaantie 7
01800 Klaukkala
www.raksakone.fi/maanrakennuskoneet/kaivurit

Raksakone on Klaukkalassa Järvihaantieltä käsin toimiva konevuokraamo, jonka valikoima kattaa mm. minikaivurit, henkilönostimet, suuret kaivinkoneet, maantiivistäjät, rakennustelineet, sekä puutarhakoneet.

Minikaivurien suhteen vuokrakalusto koostuu malleista Wacker Neuson 803, Neuson 1703 VDS, Wacker Neuson 2404 VDS, Wacker Neuson 28z3/28z3 VDS, Wacker Neuson 38z3, Wacker Neuson 50z3 / 50z3 VDS, sekä Wacker Neuson 75z3.

SPH Yhtiöt

Östermalmintie 56 b
02550 EVITSKOG
www.sph-yhtiot.fi/tyokonevuokraus.asp

Pääkaupunkiseudulla toimiva SPH Yhtiö vuokraa rakennuskone valikoimissaan myös minikaivureita, etenkin Yanmar merkiltä.

Veli Nopea

02940 Espoo
www.velinopea.fi/FI/Vuokrataan

Veli Nopea rakennuskonevuokraamo tarjoaa valikoiman Neuson merkkisiä vuokra-minikaivureita.

Yrityksen kalusto koostuu malleista:

  • Neuson 803
  • Neuson 1503
  • Neuson 28z3
  • Neuson 38z3
  • Neuson 50z3
  • Neuson 75z3

Bobcat-rent

Nuolitie 6
01740 Vantaa
www.bobcat-rent.com

Bobcat-rent on nimensä mukaisesti erikoistunut konevuokrauksiin Bobcat-merkin rakennuskone valikoimasta, mukaanlukien Bobcat-minikaivurit.

Firman vuokrakalusto Bobcat-minikaivureiden suhteen sisältää mm. mallit Bobcat E10, Bobcat 323, ja Bobcat 331E, mutta myös Eurocomach merkkisiä tuotteita.

Minikaivuri Vuokraus - Vuokraus Opas