Mönkijä Vuokraus

Mönkijä vuokraus toimintaa harjoittaviin yrityksiin kuuluvat Nevas Mönkijä, Mönkijä TrailPark, ja RK-Vuokraus.

Nevas Mönkijä

Spjutsundintie 385
01190 Sipoo
www.monkijapark.fi

Nevas Mönkijä on mönkijäpuisto yritys, jonka käytössä mönkijäsafareita varten on 150 hehtaarin kokoinen, maastopoluilla varustettu alue Sipoossa, Nevaksen kartanon läheisyydessä.

Vuokrakalustona myös mönkijäpuiston ulkopuolista käyttöä varten firmalla on 400cc Arctic Cat merkkisiä mönkijöitä, jotka on mahdollista vuokrata päiväksi, viikonlopuksi tai viikoksi.

Mönkijä TrailPark

Pajalantie 6
37570 Lempäälä
www.trailpark.fi

Mönkijä TrailPark on lempääläinen mönkijävuokraamo, jonka toimintaan kuuluvat vuokrausten ohella mönkijäsafarit sekä erilaiset huoltopalvelut.

RK-Vuokraus

Valkjärventie 291
09220 Lohja
www.rk-vuokraus.fi

RK-Vuokraus on lohjalainen rakennuskonevuokraamo, jonka tuotevalikoimista löytyvät myös etupäässä työkäyttöön tarkoitetut mönkijät.

Kalustona oleva Honda TRX350 merkkinen vuokramönkijä on noudettavissa ja palautettavissa joko Espoon Sinikalliosta tai Sammatista.

Himos Safarit

www.himoslomat.fi

Himos Safarit on HimosLomat Center keskuksen yhteydessä Himoksella sijaitseva yritys, jonka toimintaan kuuluvat erilaiset mönkijävuokraukset sekä -safarit.

Kalustona vuokraamolla on CAN-AM 400 MAX sekä CAN-AM 250 DS merkkisiä mönkijöitä, joiden oheen voi vuokrata myös ajoasut ja jalkineet. Kunkin vuokrauksen hintaan sisältyy käyttö-ja turvaopastus, reittikartta, kypärä, sekä kypärähuppu ja käsineet.

Sydän-Hämeen Safarit

Keiniänkuja 7
36600 Pälkäne
www.sydanhameensafarit.fi

Sydän-Hämeen Safarit on ohjelmapalvelu yritys Pälkäneellä, jonka asiakaskunta tulee pääasiassa kaupungeista kuten Helsinki, Turku, Tampere, ja Lahti.

Erilaisten safareiden ohella firmalta voi myös vuokrata mönkijöitä, kuin myös vesijettejä, moottoripyöriä, ja moottorikelkkoja.

Laitteet vuokrataan varusteineen kärryllä koko päiväksi kerrallaan.

Magic Games Ohjelmatoimisto

Iso Roobertinkatu 42 B
00120 Helsinki
www.magicgames.net

Magic Games on ohjelmatoimisto, jonka palveluja käyttävät erilaiset yritykset, mutta myös yksityishenkilöt tapahtumien järjestäjinä.

Firman mönkijäkalustoon kuuluu TGB 50cc tyyppisiä mönkijöitä, jotka voi vuokrata kerrallaan päiväksi, viikoksi, tai aina viikonlopuksi saakka.

P.S.I. Oy

www.psioy.fi

Project Ship Installation (P.S.I.) on laivasisustuksien asennustöihin sekä teräsrakenteiden valmistamiseen ja asennuksiin erikoistunut firma, jonka toimialaan kuuluvat myös mönkijöiden vuokraukset.

Firman vuokrakalusto koostuu kolmesta Can-Am Renegade 800 4x4 mönkijästä, jotka on vuokrattavissa joko tuntipohjaisesti, vuorokaudeksi, viikonlopuksi, tai viikoksi.

Mönkijä Vuokraus - Vuokraus Opas