Moottorikelkka Vuokraus Tampere

Moottorikelkka vuokraus Tampere yrityksiin kuuluvat esimerkiksi Sydän-Hämeen Safarit sekä TrailPark.

Sydän-Hämeen Safarit

Keiniänkuja 7
36600 Pälkäne
www.sydanhameensafarit.fi

Sydän-Hämeen Safarit on elämyspalveluita ja ohjelmistoa tuottava firma sekä vuokraamo, joka toimii Pirkanmaan ja Pälkäneen alueella.

Yrityksen tarjontaan sisältyvät moottorikelkkojen vuokrausten lisäksi myös moottorikelkka-safaripaketit aina muutamia tunteja kestävistä safareista vuorokauden täyspaketteihin, joihin kuuluvat sauna, kuumavesiallas & ruokailu.

Vuokrauslaitteistosta löytyy moottorikelkkojen suhteen malleja Lynx 500 Explorer, Yamaha 500 Venture, Yamaha 600 Venture, Yamaha Phaxer, ja Yamaha Venture Lite.

Lisävarusteina moottorikelkkojen vuokrausten oheen voi vuokrata myös kuomukärryt, kelkan reki, pilkki varusteet, ja varustepaketit (sis. kypärä, kypärähuppu, kelkkahaalarit, rukkaset, saappaat, villasukat sekä turvaksi jäänaskalit).

TrailPark

Pajalantie 6
37570 Lempäälä
www.trailpark.fi/elamyspalvelut/moottorikelkka-vuokraus/

Lempääläläinen, Tampereen talousaluetta palveleva TrailPark, jonka toimipiste sijaitsee noin 1 km:n Ideaparkista Valkeakosken suuntaan, vuokraa valikoimissaan Yamaha Nytro 1050cc tyyppisiä nelitahti-sporttikelkkoja.

Firman vuokrakalusto on mahdollista vuokrata joko päiväveloitus perusteisesti, tai viikkovuokrauksina, ja oheistuotteina varattavissa ovat myös peräkärryt, myös kuljetettuna paikan päälle.

Moottorikelkka Vuokraus Tampere - Vuokraus Opas