Moottoripyörä Vuokraus Helsinki

Moottoripyörä vuokraus Helsinki on tarjolla esimerkiksi vuokraamoilta Emc24, Oscarin Oy, sekä T:mi L.Varis.

Euro Motor Center

www.emc24.fi

Euro Motor Center (EMC) kuuluu Suomen suurimpiin moottoripyöriä ja niiden varusteita ja tarvikkeita myyviin ja vuokraaviin yrityksiin.

EMC:n ajoneuvoja on vuokrattavana kolmessa eri kategoriassa, esimerkki moottoripyörinä mm. BMW F650GS, Suzuki GSX1250, BMW R 1200 GS Adventure, sekä BMW K1600GTL.

Firman vuokrakalustoon kuuluvat myös erilaiset mönkijät, kuten 27" rengaskoolla varustetut Suzuki KingQuad 500 mönkijät.

Oscarin Oy

Helsinki
www.oscarinoy.fi

Helsingin MP-Vuokraus on osa Oscarin Oy, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1988, yritystoimintaa, tarjoten erilaiset moottoripyörä-vuokraukset pääkaupunkiseudun alueella.

Firman vuokrakalustoon kuuluu esimerkiksi Honda CB 500, jossa on varusteluna mm. 35 litran Givin "traffic" perälaukku, ja mukaan vuokraushintaan tulevat aina myös kuljettajan kypärän/käsineiden käyttö.

Lisäksi vuokrattavissa on oheistuotteina kevyet ajoasut ja matkustajan kypärät.

T:mi L.Varis

Tuusula/Helsinki
www.vuokrataan.eu/moottoripyora-helsinki

T:mi L. Varis vuokraa pääkaupunkiseudulla Tuusulassa sijaitsevaa Kawasaki 1400ZZR moottoripyörää, joka on varusteltu esimerkiksi taka-, sivu-, ja tankkilaukuilla.

Moottoripyörään pystyy, lisäkorvausta vastaan vuokraamaan myös TomTom Rider navigaattorilaitteen.

Vantaan MP-Vuokraus

Vantaa/Helsinki
www.vantaanmpvuokraus.com

Vantaan MP-Vuokraus on vantaalainen, moottoripyörien vuokraamiseen erikoistunut firma, jonka kautta voi vuokrata pyörän minimissään 2:ksi vuorokaudeksi kuin myös pidemmiksi ajoiksi.

Kunkin pyörän, joiden sijainti on Helsinki-Vantaan lähellä olevalla Robert Huberintie 2:ssa, vuokrahintaan sisältyy kypärä, ajotakki, ja ajohanskat.

Moottoripyörä Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas