Muuttoauton Vuokraus Helsinki

Muuttoauton vuokraus Helsinki on mahdollista vuokraamoilta kuten Easyrent, Aurent, Kuljetusliike Niemi, sekä Eurorent.

Easyrent

Agricolankatu 7
00530 Helsinki
www.easyrent.fi

Easyrent on budjettihintaisiin autonvuokrauksiin Helsingissä erikoistunut vuokrausfirma, jonka pakettiautot soveltuvat niin vaikkapa kalusteiden ostosreissua varten tai muuttoa silmälläpitäen.

Easyrentin vuokrakalusto kattaa kaikenkokoiset pakettiautot, joilla onnistuvat isompienkin asuntojen muuttourakat, ja oheistuotteina saatavilla oleviin tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi nokkakärryt sekä GPS laitteet navigointia varten.

AuRent

Rapakivenkuja 9
00710 Helsinki
www.aurent.fi

AuRent tarjoaa pääkaupunkiseudulla sekä henkilöautovuokrausta että pakettiauto- ja sijaisautovuokrausta, siten, että hintoihin sisältyvät mm. 24h tiepalvelu, lisäkuljettajamaksu, talvivarustemaksu, sekä rekisteröintimaksut.

Firman, joka on osa kansallista Scandia Rent vuokraamoketjua, kalusto koostuu muun muassa Toyota Hiace sekä Ford Transit merkkisistä pakettiautoista, jotka soveltuvat pienistä tavaransiirroista isompiinkin muuttoihin.

Kuljetusliike Niemi

Hankasuontie 11
00390 Helsinki
www.niemi.fi/index.php?id=muuttoauto

Kuljetusliike Niemi on yksi maan tunnetuimpia autonvuokraamopalveluja tarjoavia yrityksiä, jonka yli 70 pakettiauton valikoimaa kuljettavat firman muuttokuljettajat, jotka vastaavat myös turvallisesta lastaamisesta.

Niemen pakettiautokalusto koostuu ajoneuvoyhdistelmistä, isoista muuttoautoista, pienistä muuttoautoista, sekä pakettiautoista pienempiin tavaransiirtoihin.

Firman oheistuotteisiin kuuluvat muuttolaatikot/ lainalaatikot, erilaiset lukittavat kuljetusvälineet, sekä pakkaus- ja suojaustarvikkeet.

Eurorent

www.eurorent.fi

Eurorent on kolmen toimipisteen avulla toimiva vuokrausfirma pääkaupunkiseudulla, tarjoten muutto-ja pakettiautoja Herttoniemessä, Helsingin jäähallin toimistolta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta, sekä Malmilta käsin.

Muuttoja varten autovalikoimaan kuuluvat varsinkin pakettiautot, nokka-autot, sekä isompia kuljetuksia varten kuorma-autot, kuin myös oheispalvelut kuten muuttolaatikot, nokkakärryt, peräkärryt, ja GPS autonavigaattorit.

Muuttoauton Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas