Muuttoauton Vuokraus Jyväskylä

Muuttoauton vuokraus Jyväskylä vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi ABC Autovuokraamo, Europcar, Esutech, sekä Scandia Rent / A-Vuokraus.

ABC Auto vuokraamo

Sysmäläntie 1
40530 Jyväskylä
www.abcautovuokraamo.fi

ABC Autovuokraamo on Sysmäläntieltä käsin Jyväskylässä toimiva hyötyajoneuvovuokraamo, jonka kalustoon kuuluvat myös erityyppiset muuttoautot.

Pienempiin muuttoihin soveltuvat esimerkiksi tarjolla olevat kevyet pakettiautot (tilavuus 8-9 m3), kun taas isompiin muuttoihin soveltuvat kaluston kuorma-autot (Iveco 120, Mercedes Benz 814, Iveco 65).

Europcar / Jyväskylän Autotarvike

Aholaidantie 2
40320 Jyväskylä
www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suurin autovuokraamo, joka toimii Jyväskylässä Aholaidantien kaupunkitoimiston ohella myös kaupungin lentokentältä (Lentoasemantie 70) käsin.

Vuokraamon kalustoon muuttoautojen suhteen kuuluvat esimerkiksi Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Volkswagen Crafter, ja Volkswagen Crafter Cityline, kuin myös kuorma-autoluokassa Volvo FL 240.

Esutech

Vapaudenkatu 48-50
40100 Jyväskylä
www.esutech.com

Esutech harjoittaa autonvuokrausta Vapaudenkadulta käsin Jyväskylässä, tarjoten noin 25 henkilö- ja pakettiauton valikoiman.

Firman, jonka toimintaan kuuluu myös Jaatinen Rent toiminimen alla tehdyt vuokraukset, muuttoautovalikoimaan kuuluvat mm. Ford Transit ja Citroen Jumper merkkiset ajoneuvot eri kokoluokissa.

Scandia Rent / A-Vuokraus

Hannikaisenkatu 18
40100 Jyväskylä
www.scandiarent.fi/autovuokraamo-jyvaskyla

Scandia Rent, Suomen suurimpiin kuuluva autovuokraamoketju, toimii Jyväskylässä osoitteessa Hannikaisenkatu 18 (matkakeskuksen vieressä), josta käsin tarjolla ovat myös muuttoautot.

Firman muuttoautovalikoimiin kuuluvat esimerkiksi VW Transporter, Ford Transit, Peugeot Boxer, MB Sprinter, sekä Mercedes-Benz Sprinter ja vastaavat autotyypit.

Muuttoauton Vuokraus Jyväskylä - Vuokraus Opas