Muuttoauton Vuokraus Oulu

Muuttoauton vuokraus Oulu vaihtoehtoihin kuuluvat Oulun Autovuokraamo, Scandia Rent, sekä Oulun Baari.

Autovuokraamo Oulun

Kelotie 33
90570 Oulu
www.oulunautovuokraamo.fi

Oulun Autovuokraamo on oululainen, edullisiin pakettiauto-vuokrauksiin erikoistunut yritys.

Vuokraamon autokalusto koostuu Peugeot Boxer sekä Fiat Ducato merkkisistä, muuttoihin soveltuvista pakettiautoista, joiden oheen voi vuokrata myös kuomullisen peräkärryn tavarankuljetuksia varten.

Scandia Rent

Krouvintie 5
90400 Oulu
www.scandiarent.fi

Noin 50:nen toimipaikan verkoston Suomessa omaava, maan suurimpiin kotimaisiin autovuokraamoketjuihin kuuluva Scandia Rent toimii myös Oulussa, Krouvintiellä olevalla toimistollaan.

Vuokraamon autokalusto muuttoihin soveltuvien ajoneuvojen suhteen on yksi kaupungin laajimmista, sisältäen esimerkiksi suositun MB Sprinter muuttoautomerkin.

Oulun Baari

Haaransuontie 1
90240 Oulu
www.oulunbaari.fi/auton-vuokraus.html

Oulun Baari on Haaransuontiellä sijaitseva ravitsemusliike, jonka toimintaan kuuluvat kuitenkin myös autonvuokraukset firman pakettiauto- ja peräkärrykalustolle.

Pakettiautojen suhteen vuokrakalusto koostuu VW-Transporter pakettiautoista, jonka lisäksi valittavissa vuokralle ovat myös tavarankuljetuksiin soveltuvat kuomuperäkärryt ja avoperäkärryt.

met ÄS-SÄ Oy

Holstinmutka 32
90820 Kello
www.metassa.fi/vuokraus/

Met ÄS-SÄ on Oulun alueella palveleva kuljetuksiin erikoistunut firma, jonka palveluvalikoimasta löytyvät myös muuttoihin soveltuvien pakettiautojen ja kuorma-autojen vuokraukset.

Tarvittaessa yritys vuokraa muuttoautokalustoaan myös kuljettajan tai apumiehen kanssa, muuttoapuna.

Vuokrakalusto valikoimiin kuuluvat esimerkiksi pakettiauto MB Vito sekä Peugeot Boxer, kuin myös kuorma-auto MB 1117 takalaitanostimella.

Muuttoauto Vuokraus Oulu - Vuokraus Opas