Muuttoauton Vuokraus Tampere

Muuttoauton vuokraus Tampere vaihtoehtoihin kuuluvat Smart Travel, Europcar, Scandia Rent, sekä RentCenter.

Smart Travel

www.smart-travel.org

Smart Travel on budjettihintaisiin autonvuokrauksiin erikoistunut firma, jonka valikoima kattaa myös muuttoihin soveltuvat pakettiautot Tampereen seudulla.

Firmalla on useita paikkoja kaupungin alueella, joista autot ovat noudettavissa ja joihin ne ovat palautettavissa vuorokauden ympäri vuoden kunakin päivänä.

Smart Travelin palveluvalikoima kattaa myös suoraan kotiovelle tai lentokentälle tuotavat autot. Varausten teko on tehty mahdollisimman pitkälle omatoimiseksi, joko internetin kautta tai vaihtoehtoisesti soittamalla puhelimitse toimipisteen vastaavalle.

Europcar

www.europcar.fi/pakukeskus

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamo, jonka kalustevalikoima kattaa myös muuttoihin soveltuva erityyppiset pakettiautot kahdelta Tampereen toimipisteeltä.

Toimipisteistä toinen sijaitsee osoitteessa Rautatienkatu 27, 33100 Tampere, ja toinen Tampereen lentokentällä.

Tyypillisesti tarjolla oleviin malleihin kuuluvat esimerkiksi Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, sekä Volkswagen Crafter.

Scandia Rent

www.scandiarent.fi

Scandia Rent on kotimainen autovuokraamo, jolla on noin 50 toimistoa kautta maan, mukaanlukien Tampereen neljä toimipaikkaa muun muassa keskustassa, lentoasemalla, sekä rautatieasemalla.

Muuttoihin soveltuvien pakettiautojen ohella Scandia Rent vuokraa myös henkilöautoja, edustusautoja, tila-autoja, pikkubusseja, raskaita kuorma-autoja, sekä kiinteistöhuoltoajoneuvoja.

Tyypillisiä tarjolla olevia pakettiautoja muuttoauto luokassa firmalla ovat muun muassa Ford Transit, Peugeot Boxer, MB Sprinter, sekä Mercedes-Benz Sprinter.

RentCenter

www.rentcenter.net

RentCenter on tamperelelainen perheyritys, jonka toimintaan kuuluvat myös muuttoautojen, sekä muuttoihin soveltuvien pakettiautojen & kuorma-autojen vuokraus.

Oheispalveluin muuttajille löytyvät mm. peräkärryt, muuttolaatikot, kuin myös nokkakärryt.

Koska vuokra-ajan pituus usein riippuu muuton laajuudesta, RentCenter tarjoaa joustavat vuokra-ajat, aina tunti-, päivä-, viikko- ja kuukausivuokrien välillä.

Tarjolla oleviin muuttoihin soveltuviin automalleihin kuuluvat mm. MB Atego, Ford Transit, sekä VW Transporter ja Fiat Ducato.

Alerent

www.alerent.fi

Alerent on budjettihintaisiin vuokrauksiin Tampereen alueella erikoistunut vuokraamo, jonka muuttoautovalikoimaan kuuluvat esimerkiksi Volvo FL6, Ford Tourneo, sekä Ford Transit.

Firman toimipiste sijaitsee osoitteessa Autohallinkatu 2, 33540 Tampere.

Muuttoauton Vuokraus Tampere - Vuokraus Opas