Muuttolaatikoiden Vuokraus

Muuttolaatikoiden vuokraus on mahdollista muun muassa firmoilta kuten Tapartia, R. Stenvall Kuljetusliike, sekä Laatikkovuokraamo Boxi.

Tapertia

Vesikuja 3 A
02200 Espoo
www.tapartia.fi

Tapartia on TA-Yhtiöt konserniin kuuluva espoolainen firma,jonka toimintaan sisältyvät muuttolaatikoiden vuokrauksien ohella myös maalarinpaketit sekä fixauspaketit.

Muuttolaatikoiden vuokrauksen suhteen tarjolla olevat, päällekkäin pinottavat muuttolaatikot ovat kooltaan 60x40x30 cm (pituus x leveys x syvyys), tilavuus n. 50 l, ja paino noin 2 kg.

Laatikot on myös mahdollista tilat toimitettuna ja noudettuna pääkaupunkiseudun aluella.

R. Stenvall Kuljetusliike

Teollisuustie 1
04300 Tuusula
www.r-stenvall.fi

R-Stenvall on tuusulalainen kuljetusalan monitoimiyritys,, jonka toimintaan kuuluvat niin muuttalaatikoiden vuokrauksien ohella myös mm. konttikuljetukset, nosto-ja lastauspalvelut, sekä ulkomaankuljetukset.

Firman vuokralaatikot ovat kooltaan pituus 54 cm x leveys 36 cm x korkeus 28 cm, sekä sisätilavuus 52 litraa.

Laatikot ovat tilausten mukaan noudettavissa firman toimipisteestä Teollisuustie 1, 04300 Tuusula, mutta tilattavissa on myös laatikoiden kuljetuspalvelut sopimuksen mukaan.

Laatikkovuokraamo Boxi

Hämeentie 12
00530 Helsinki
www.muuttoboxi.fi

Muuttoboxi on tarjonnut muuttolaatikkovuokrausta pääkaupunkiseudun alueella vuodesta 1989 saakka.

Muuttolaatikoiden lisäksi voit vuokrata muuttoja varten firmalta tuotteina nokkakärryt, pumppukärryt, sekä aaltopahvit.

Päällekkäin pinottavat muuttolaatikot ovat kooltaan pituus 64 cm, leveys 44 cm, sekä syvyys 30 cm.

Muuttomies.fi

Kelatie 12
01450 Vantaa
www.muuttomies.fi

Firma nimen mukaisesti Muuttomies.fi palvelu on erikoistunut muuttoihin ja muuttoapuun, mukaanlukien helpoiksi tehdyt muuttopaketit.

Muuttopakettien ja niiden mukana tulevien vuokralaatikoiden lisäksi firmalta voi vuokrata myös (60x40x30 cm, tilavuus 55 litraa) kokoisia muovisia, pinottavia muuttolaatikoita omatoimiseen muuttoon.

BOXit

Ollikantie 19
33960 Pirkkala
www.boxit.fi

BOXit on Pirkkalasta käsin toimiva, muuttolaatikoiden vuokraamiseen erikoistunut yritys, jonka palveluihin kuuluvat myös tietoliikenne- ja tietotekniikkaan (ATK / ICT) liittyvät erilaiset palvelut.

BOXit-muuttolaatikoiden, jotka ovat kooltaan 40x60x30cm ja tilavuudeltaan 52 litraa, vuokraus on tarjolla sekä Pirkkalassa että Suur-Tampereen alueella oleville asiakkaille.

Juha Liimatainen Oy

Heinolankaari 24
67600 Kokkola
www.juhaliimatainenoy.fi

Juha Liimatainen Oy on vuodesta 1980 toiminnassa ollut yritys, jonka toimintaa olennaisesti kuuluvat muuttolaatikoiden vuokraukset.

Vuokralaatikot ovat luonteeltaan pinottavia muuttolaatikoita, joiden oheen voi tilata myös muuttoa avustavan kantoavun.

Kuljetusliike FastOne

Runeberginkatu 6 AE 10
00100 Helsinki
www.kuljetusliike.net

Kuljetusliike FastOne on vuodesta 1991 toiminut kuljetusalan perheyritys, jonka toimialaan kuuluvat muuttolaatikoiden ja pakkaustarvikkeiden vuokrauksen ohella mm. koti-, yritys- ja toimistomuutot, kuljetuspalvelut, erilaiset sopimusajot, sekä varastointi pääkaupunkiseudulla.

Asiakkaiden on mahdollista tilata FastOnelta myös muuttolaatikoiden kuljetukset kehä 3:n sisäpuolella, sekä muut muuttotarvikkeet, kuten kuplamuovit ja aaltopahvit.

Muuttolaatikoiden Vuokraus - Vuokraus Opas