Nokkakärryt Vuokraus

Nokkakärryt vuokraus on mahdollista esimerkiksi vuokraamoilta kuten Kuljetusvarma, Expressrent, Jyväsmuutot, sekä Eurorent.

Kuljetusvarma

Huopalahdentie 18
00330 Helsinki
www.kuljetusvarma.com

Kuljetusvarma on muuttoihin ja pianonkuljetuksiin erikoistunut perhefirma, jonka toimialue kattaa alueina Helsingin, Espoon, Vantaan, Kirkkonummen, Keravan, ja Järvenpään.

Firman toimintaan kuuluvat myös nokkakärryjen vuokraukset, joiden oheen voi ottaa myös vuokralle muuttoautot, muuttolaatikot, kantoliinat, sekä suojahuovat.

Expressrent

Postipuuntie 1
02650 Espoo (Leppävaara)
www.expressrent.fi

Expressrent, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1981, toimii Espoon Leppävaarasta käsin, Turuntien ja Kehä 1 kulmassa.

Firman nokkakärryjen vuokraus on mahdollista tehdä pakettiautojen lyhytaikaisen vuokrauksen yhteydessä.

Jyväsmuutot

Vaasankatu 27
40100 Jyväskylä
www.jyvasmuutot.net

Jyväsmuutot on jyväskyläläinen ja Jyväskylän alueella pääasiassa toimiva, muutto- ja kuljetuspalveluja sekä muuttotarvikkeita kuten nokkakärryjä vuokralle tarjoava firma.

Nokkakärryjen lisäksi vuokrattaviin, tarjolla oleviin muuttotarvikkeisiin kuuluvat muuttolaatikot sekä erilaiset perävaunut.

Eurorent

Linnanrakentajantie 6
00880 Helsinki
www.eurorent.fi

Eurorent on paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Kerava, Klaukkala, Tuusula, sekä Vantaa toimiva 24h autovuokraamo, jonka palveluihin kuuluvat myös nokkakärryjen vuokraukset.

Muihin vuokrattaviin oheistuotteisiin kuuluvat muuttolaatikot, turvaistuimet, suksiboksit, sekä peräkärryt ja navigaatiolaitteet.

Lainalaatikko

00371 Helsinki
www.lainalaatikko.fi

Lainalaatikko on 6:lla eri paikkakunnalla toimiva täyden palvelun muuttopalvelu-yritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat muutot sekä muuttovälineiden vuokraukset.

Firman vuokrakalustoon muuttoa varten kuuluvat nokkakärryjen ohella myös laatikot, muut muuttotarvikkeet ja muuttoautot, vaihtolava- ja kierrätyspalvelut, sekä oheispalveluina kalusteasennukset & muutosjärjestely- ja ylläpitopalvelut.

Nokkakärryt - Vuokraus Opas