Omakotitalon Vuokraus

Suosituimpiiin omakotitalon vuokraus yrityksiin kuuluvat muun muassa Oikotie, Vuokraovi, sekä Nettiasunto.

Vuokraovi

www.vuokraovi.com

Vuokraovi on Alma Median julkaisema, yksi kattavimmista ja tunnetuimmista kiinteistöjen markkinapaikoista, jonka valikoimiin lukeutuvat vuokra-omakotitalojen ohella myös vuokrahuoneistot, asuinkiinteistöt, tontit, alivuokralaisasunnot, kimppakämpät, loma-asunnot sekä muut kohteet.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden, sen tietokannassa oli kaikki kategoriat mukaan laskien 8 563 kohdetta, muun muassa 8 erilaista vuokra-omakotitaloa Helsingin alueella.

Oikotie

asunnot.oikotie.fi/vuokrapalvelu

Oikotie on myös Helsingin Sanomat sanomalehteä julkaisevan Sanoma konsernin tuottama asuntojen markkinapaikka, jonka tietokannasta löytyvät myös kullakin hetkellä vapaana olevat vuokrattavat omakotitalot.

Viimeksi palvelun laajuutta tarkistaessani sen tietokanta sisälsi kokonaisuudessaan 3 619 vuokrattavaa kohdetta, mukana 176 erilaista omakotitaloa kautta Suomen.

Nettiasunto

www.nettiasunto.com/pikalinkit/vuokra-asunnot

Nettiasunto on julkaisutalo Otavan tuottama asuntojen markkinapaikka nettipalvelu, josta löytyvät myös monipuoliset vaihoehdot omakotitalojen vuokrauksiin.

Vaihtoehtoihin kuului viimeksi asian tarkistaessani, kokonaisuudessaan 117 vuokra-asunto ilmoitusta, joista 28 oli ilmoituksia omakotitaloille eri puolella maata.

Omakotitalon Vuokraus - Vuokraus Opas