Otsonaattori vuokraus

Otsonaattori vuokraus esimerkiksi huoneistojen, autojen, tai asuntovaunujen hajunpoistoon on tarjolla mm. yrityksistä Allergia-apu Oy sekä Hyvinkään Sähkö.

Näiden tuotteiden käytön tarkoituksena on hapettaa epätoivotut hajut pois tiloista, kuten asunnoista, autoista, tai veneen tiloista. Otsonaattorit kehittävät O3 kaasua, tai otsoonia, joka leviää käsiteltävänä olevaan tilaan.

VIDEO: Esittelyvideo auton tilojen otsonointiprojektista.

O3 reagoi suoraan hajun aiheuttavien molekyylien kanssa niiden lähteessä, poistaen hajun pysyvästi käsitellyistä alueista, käyttöohjeiden mukaisesti ja turvallisesti käytettynä.

Otsonin avulla tilojen käsittely on tehokas tapa hajujen poistono ilman erillisten kemikaalien tai hajuja peittävien hajusteiden käyttöä.

Useimmiten otsonointi tapahtuu siten, että otsonaattori asennetaan käsiteltävään, ihmisistä ja eläimistä tyhjennettyyn tilaan (ohjeiden mukaisisti mm. maksimi käsiteltävän koon suhteen), laite säädetään toimintaan, ja asiakas palaa käsittelyn päätyttyä sulkemaan ja poistamaan laitteen tiloista, ja tuulettamaan tilat, jolloin normaali happi korvaa tilat täyttäneen 03-otsonin.

Noudata aina vuokrauksen mukana tulevia oikean, turvallisen laitteen käytön ohjeita.

Allergia-apu Oy

Sturenkatu 36

00550 Helsinki

www.allergia-apu.fi

Allergia-apu Oy on Helsingistä käsin toimiva, koko maan alueelle otsonaattoreita, ilmanpuhdistajia, ja radonmittareita vuokraava yritys.

Firman vuokrakalustoon otsonaattoreiden suhteen kuuluvat Airmaster BlueLine 500 ja Airmaster BlueLine 3000 otsonaattorit, jotka soveltuvat sekä huoneistojen että ajoneuvojen käsittelyyn. 

Koska yrityksellä on rajallinen määrä vuokrakalustoa, sinun kannattaa ottaa yritykseen yhteyttä heti varauksen suhteen kun tiedän milloin aiot tehdä käsittelyn tiloillesi.

Ennen vuokraamista voit tutustua vuokraamon tuotteisiin firman myymälässä, osoitteessa Sturenkatu 36, 00550 Helsinki. Myymälä on avoinna ma, ti, to, ja pe klo 9-17 sekä ke klo 9-18 ja la klo 12-14.

Hyvinkään Sähkö

Palvikuja 2D

05460 Hyvinkää

www.hyvinkaansahko.fi

Sähköurakointifirma Hyvinkään Sähkö huoltaa, myy, ja vuokraa useita erilaisia otsonaattorimalleja osana palvelujaan. 

Firman erikoisosaamiseen lukeutuu BonAir-otsonaattorit, niiden vuokraus, myynti ja huolto, aina kannettavista otsonaattoreista suuriin teollisuuslaitteisiin.

› Otsonaattori vuokraus