Paintball vuokraus

Paintball vuokraus firmoja jotka tarjoavat tuotteita koko maan alueelle ovat mm. Suomen Paintballvuokraamo sekä Suomen Splat Oy.

Paintball on yksi suosituista vapaa-ajanharrastuksista Suomessa, jossa pelaajat kilpailevat, tiimeissä tai yksittäin, eliminoidakseen vastustajia pois pelistä merkkaamalla heidät vesiliukoista väriä sisältävillä kapsuleilla, jotka laukaistaan paintball merkitsijällä / aseella.

VIDEO: Esittely tyypillisesti paintball varustuksesta vuokrattuna.

Paintball pelejä pelataan sekä sisäkentillä että ulkona, joko varta vasten tehdyillä pelikentillä tai luonnonmukaisissa metsä-tai muissa maasto-oloissa, jotka antavat pelaajille taktisia suojapaikkoja.

Pelityypit paintballissa vaihtelevat, mutta tavoitteena voi olla esimerkiksi kilpailevan joukkueen lipun kaappaus tai sen pelaajien eliminointi merkkaamalla. Riippuen millaisella säännöillä peliä pelataan, peliaika voi olla minuutteja, tunteja, tai useammankin päivän kestävä peliskenario.

Johtuen värikuulien käytöstä ja tarpeesta suojautua niiltä, Paintball käyttää laajaa joukkoa varusteita. Perusvarusteisiin kuuluvat mm. merkkivärikuulia lähettävä laite (johon normaalisti kuuluu Co2-pohjainen voimanlähde), maski naaman ja silmien suojaamiseen, sekä värikuulat itsessään koteloineen.

Lisävarusteita voivat olla mm. hanskat, värikuulia-ja Co2-pulloja pitävä selkäreppu, puhdistusvälineet värikuulien hajoamisesta johtuviin sotkuihin, sekä erilaiset pehmusteet ja suojat, jotka pehmentävät värikuulien osuman vaikutusta.

Suomen Paintballvuokraamo

www.suomenpaintballvuokraamo.fi

Voit vuokrata Paintball välineet mihin tahansa Suomen alueelle Suomen paintballvuokraamolta, joka käyttää vuokravälineiden lähetyksessä apuna maan noin 450 Matkahuollon toimipistettä.

Rahtikustannukset sisältyvät aina vuokrahintaan, ja jos haluat tuotteet kotiovellesi asti, tälläinen palvelu on mahdollista tilata lisämaksusta Matkahuollosta.

Firma vuokraa Tippmann-värikuula-aseita, jotka käyttävät 140 värikuulaa mahduttavia lippaita, 12oz Co2-pulloja, jotka kestävät (puoliautomaatilla) yli 450- ja pumpulla yli 600 laukausta, sekä JT:n suojamaskeja, jotka suojaavat kasvoja, otsaa, ja korvia. 

Vuokrapakettiin kuuluu mukaan aina vara-ase ja varapullo, pullon varatiivisteitä sekä aseen käyttöohjeet. Mukana paketissa on myös Lipunryöstö-pelin säännöt.

Suomen Splat Oy

www.splat.fi

Splat, joka on ollut toiminnassa yli 25 vuoden ajan, vuokraa ja myy värikuula-varusteita ja järjestää alan tapahtumia koko maan alueella.

Vuokrattaviin välineisiin kuuluvat Tippmann´98 puoliautomaattiaseet 150 kuulan lippailla, paineilmapullot, V-Forcen sekä Empiren maskit (suojaten koko kasvot & korvat), sekä DraXxus värikuulat.

Voit ottaa vuokraukseesi mukaan myös normaalit tai tarkkuuspiiput.

› Paintball vuokraus