Pakettiauto Vuokraus Espoo

Pakettiauto vuokraus Espoo vuokraamoihin kuuluvat mm. Vuokrapaku.com, Pakettiautovuokraamo.fi, Europcar, Scandia Rent, sekä 24Rent.

Vuokrapaku.com

Neste Suomenoja (Martinsillantie 2b)
Espoo
www.vuokrapaku.com

Vuokrapaku on pakettiautojen vuokraukseen erikoistunut vuokraamo, jolla on kaksi toimipaikkaa Espoossa, sekä Neste Suomenojan (Martinsillantie 2b) että Neste Viherlaakson (Rajamännynahde 1) yhteydessä.

Koska vuokraamon lyhyin vuokra-aika on 2 tuntia, tarjolla olevia pakettiautoja voi käyttää edullisesti myös nopeisiin tavaransiirtoihin ja joustavasti esimerkiksi kaluste-ostosten teon yhteydessä.

Firmalla on toimintaa Espoon ohessa myös Vantaalla, Helsingissä, sekä Turussa.

Pakettiautovuokraamo.fi

Kotkatie 2
02620 Espoo
www.pakettiautovuokraamo.fi

Pakettiautovuokraus.fi nettisivuston kautta toimiva pakettiautojen vuokraukseen erikoistunut vuokramo on ollut toiminnassa Espoon Karakalliosta käsin vuodesta 2003.

Vuokraamo käyttää toiminnassaan Fiat Ducato merkkisiä pakettiautoja, joita voi vuokrata alkaen 4 tunnin periodista aina 1 kuukauden pituisiin vuokrauksiin saakka.

24Rent

www.24rent.fi

24Rent vuokraa pakettiautoja netin kautta Espoossa noudettaviksi 24h/7 pohjaisesti, siten, että varsinainen varaus tehdään netissä, vuokra-auto noudataan valitusta noutopisteestä Espoon alueella.

Noutopisteisiin Espoossa firman kalustolle, johon kuuluvat Ford Transit, Fiat Ducato, ja Nissan Primastar pakettiautot, kuuluvat Laajalahti, Olari, Muurala, Espoonlahti, Tapiola-Otaniemi, ja Leppävaara-Vallikallio.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on Euroopan eniten käytetty autovuokraamo, jonka vuokrauskalustoon kuuluvat myös pakettiautot, joita on tarjolla firman Europcar PakuKeskus keskuksen kautta.

Toimituspisteinä Europcar tarjoaa Espoon suhteen Audi Center Espoon (Martinkuja 6) ja Volkswagen Center Espoon (Isonniitynkuja 2), joiden ohella vuokrauspisteitä löytyy myös muilta pääkaupunkiseudun alueilta, kuten Vantaa ja Helsinki.

Pakettiautokalustoon Europcar vuokraamolla kuuluvat Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Volkswagen Crafter, sekä Volkswagen Crafter Cityline.

Scandia Rent

Jousenkaari 12
02120 Espoo
www.scandiarent.fi

Scandia Rent, yksi suurimmista kotimaisista autovuokraamoista, toimii Espoon suhteen Tapiolasta käsin, osoitteessa Jousenkaari 12.

Firman vuokrakalusto koostuu henkilöautoista, edustusautoista, farmari- ja tila-autoista, pikkubusseista, paketti- ja muuttoautoista, kuin myös kuorma-autoista.

Pakettiauto Vuokraus Espoo - Vuokraus Opas