Pakettiauto Vuokraus Halpa

Katsaus pakettiauto vuokraus halpa firmoihin, jotka markkinoivat toimintaansa budjettihintoja tarjoavana, sekä muihin tapoihin tehdä halpoja pakettiautovuokrauksia.

Allaolevien budjettihintaisia pakettiautovuokrauksia tekevien vuokraamojen lisäksi halvimpien tarjouksien löytämisen vuoksi kannattaa tehdä nettihakuja myös erilaisiin tarjolla oleviin hintavertailupalveluihin.

Näistä esimerkkinä on suosittu Kayak (www.fi.kayak.com/cars), jonka hintavertailu toimii ensin antamalla vuokrauspaikkakunta, ja tarjotuista tuloksista voi yhdellä klikkauksella suodattaa esiin pakettiautot hintajärjestyksessä.

Smart Travel

www.smart-travel.org

Smart Travel on Yhdysvaltalaisten halpavuokraamoketjujen toimintamallin mukaan toimiva, pitkälle automatisoitu kotimainen autonvuokraamoketju, jonka valikoimiin kuuluvat myös pakettiautot.

Varaukset tehdään joko suoraan internetin kautta tai soittamalla auton hoitajalle, ja pakettiautojen suhteen toimipisteisiin kuuluvat Tampere, Hyvinkää, Salo, sekä pääkaupunkiseutu.

Pääkaupunkiseudun suhteen toimipaikat löytyvät kohteista:

  • Espoo Espoonkeskus
  • Helsinki Pihlajamäki
  • Helsinki Kontula
  • Helsinki Rastila
  • Vantaa Martinlaakso
  • Vantaa Ilola
  • Tikkurilan Asema

Eurorent

www.eurorent.fi

Easyrent on Helsingissä neljällä toimipisteellä toimiva autonvuokrausketju, jonka kalusto kattaa myös pakettiautot, sekä oheispalveluina muuttolaatikot, nokkakärryt, peräkärryt, ja GPS autonavigaattorit.

Tyypillisinä pakettiautomalleina firman kalustosta löytyvät esimerkiksi VW Transporter, Ford Transit, sekä Opel Movano.

Eurorentin toimipisteet löytyvät Herttoniemestä, Töölön jäähallin yhteydestä, Malmilta, ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Easyrent

Agricolankatu 7
00530 Helsinki
www.easyrent.fi

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla toimiva Easyrent on budjettihintaisiin vuokrauksiin erikoistunut autovuokraamo, jolta löytyvät kaikenkokoiset pakettiautot sekä varsinkin muuttoihin tarvittavat nokkakärryt (lisämaksusta).

Kohdepaikan löytämistä helpottamaan Easyrent vuokraa myös erillishinnoitellut GPS-navigaattorit, jotka asennetaan autoon vuokrausta varten valmiiksi.

Pakettiauto Vuokraus Halpa - Vuokraus Opas