Pakettiauto Vuokraus Pori

Pakettiauto vuokraus Pori vuokramoihin kuuluvat esimerkiksi Budget Autovuokraamo, Avis, sekä Hertz.

Budget Auto vuokraamo

Isolinnankatu 28
28100 Pori
www.budget.fi

Kansainvälinen Budget autovuokraamoketju toimii myös Porissa kahdessa eri toimipaikassa, sekä Isolinnankadulla että Porin lentoasemalla (tulohalli).

Budget on ollut mukana Suomen autonvuokraus markkinoilla vuodesta 1981, ja Suomen ohella firmalla on toimintaa myös 128:ssa muussa maassa.

Firman kautta on vuokrattavissa sekä perinteiset pakettiautot että minibussit.

Hertz

Lentoasemantie 1
Pori
www.hertz.fi

Hertz, joka on yksi maailman suurimmista autovuokraamo firmoista, toimii Porissa kaupungin lentoaseman yhteydessä, osoitteessa Lentoasemantie 1.

Hertzin kautta on mahdollista vuokrata kahden kokoluokan pakettiautoja, tyypiltään esimerkiksi Ford Transit ja Renault Master tyyppisiä ajoneuvoja.

Avis Pori

Isolinnankatu 28
28100 Pori
www.avis.fi

Avis autovuokraamo toimii Porissa sekä kaupunkitoimiston avulla (Isolinnankatu 28) että Porin lentokentän yhteydessä olevalla toimipaikalla.

Toyota Rent / Autoluojus

Helmentie 16
28360 Pori
www.toyota.fi/rent/

Toyota Rent on useimpien Toyota merkkimyymälöiden yhteydessä toimiva autovuokraamo, jonka autovalikoima koostuu kokonaisuudessaan Toyota-merkkisistä ajoneuvoista, myös pakettiautojen (tyypillisesti Toyota Hiace) suhteen.

Toimipaikat Porissa ovat automyymälöiden Autoluojus (Helmentie 16) sekä Rinta-Joupin Autoliike (Hyväntuulentie 8) yhteydessä.

Pakettiauto Vuokraus Pori - Vuokraus Opas