Pakettiauto Vuokraus Tampere

Pakettiauto vuokraus Tampere on tarjolla vuokraamoilta kuten 24rent, Rent Center Tampere, sekä Scandia Rent.

24rent

Lielahti - Nekala - Lakalaiva
Tampere
www.24rent.fi

24rent on pakettiautojen nettivuokrauksiin erikoistunut yritys, jonka autovuokraukset Tampereella tapahtuvat Lielahden, Nekalan, ja Lakalaivan sijaintien kautta.

Firman pakettiautovalikoimiin kuuluvat muun muassa Renault Master, Ford Transit, Fiat Ducato, sekä Nissan Primastar malliset ajoneuvot.

Smart-Travel

www.smart-travel.org

Smart-Travel on budjettihintaisiin autonvuokrauksiin erikoistunut yritys, jonka autokalustoon kuuluvat Tampereen osalta myös erityyppiset pakettiautot ja minibussit.

Tampereella tarjolla olevat pakettiautot varataan joko suoraan netissä, puhelimitse, tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla.

Firman Tampereen pakettiautokalusto koostoo malleista Volkswagen LT 35 2.5 TD ja Fiat Ducato 1.9 TD.

RentCenter Tampere

Hatanpään valtatie 40 H
33900 Tampere
www.rentcenter.net

RentCenter on tamperelainen autovuokraamo perheyritys, jonka kautta on mahdollista vuokrata pakettiautojen ohella myös henkilöautot, minibussit, matkailuautot, muuttoautot, sekä kuorma-autot.

Esimerkkiluokista tarjolla olevista autoista ovat mm. VW Transporter, Ford Transit, sekä Fiat Ducato, tavaratilakoiltaan 6 - 18 m3.

Scandia Rent

Rantaperkiönkatu 1
33900 Tampere
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi suurimmista kotimaisista autovuokraamo-ketjuista, jolla on kaikkiaan yli 50:nen toimipaikan verkosto ja noin 1500 auton kalusto.

Vuokrattavissa olevat pakettiautot ovat tarjolla kategorioissa kevyet pakettiautot, keskikokoiset pakettiautot, raskaat pakettiautot, muuttoautot, sekä jakeluautot.

Avis Tampere

Kyttälänkatu 8
33100 Tampere
www.avis.fi

Avis on kansainvälinen autovuokraamoketju, jolla on toimintaa Tampereen kaupungin osalta kaikkiaan viiden toimipisteen voimin.

Vuokraamo tarjoaa toimipisteiltään erilaisia pakettiautoja, esimerkkimallina Citroen Jumper tyyppiset ajoneuvot.

Europcar Tampere

Rautatienkatu 27
33100 Tampere
www.europcar.fi

Kansainvälinen Europcar toimii Suomessa yhteensä yli 30:lla paikkakunnalla, myös Tampereella, Rautatienkadulla sekä Tampere-Pirkkalan lentokentällä (Varikontie 14).

Vuokraamon pakettiauto kalusto koostuu mm. autoista kuten Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Volkswagen Crafter, sekä Volkswagen Crafter Cityline.

Autovuokraamo Alerent

Autohallinkatu 2
33540 Tampere
www.alerent.fi

Alerent on edullisiin autonvuokrauksiin erikoistunut yritys, jonka autokalusto kattaa pakettiautojen lisäksi henkilöautot sekä pikkubussit.

Tarjolla olevat pakettiautot ovat mm. Ford Transit eri kokoluokissa, sekä halvat economy-pakettiautot kokoluokissa 6-8 m3.

PakunVuokraus

Tampere
www.pakunvuokraus.fi

Tamperelainen PakunVuokraus tarjoaa Mercedes-Benz 208D pakettiauton vuokrausta Tampereen seudulla, aina tuntivuokrauksista useammankin päivän vuokrauksiin saakka.

Pakettiauto Vuokraus Tampere - Vuokraus Opas