Pakettiauton Vuokraus Helsinki

Pakettiauton vuokraus Helsinki on tarjolla muun muassa vuokraamoilta 24rent, Eurorent, Budget autovuokraamo, sekä Europcar.

24rent

www.24rent.fi

24rent on pakettiautojen vuokraamiseen erikoistunut nettiperusteinen autovuokraamo, jonka sivujen kautta näkee muun muassa kaikki heti vapaana olevat ajoneuvot.

Firman oheispalveluihin kuuluvat myös nokkakärryt tavaroiden siirtoavuksi, jotka sisältyvät normaalisti vuokrauksen hintaan.

Eurorent

www.eurorent.fi

Eurorent tarjoaa pakettiautojen vuokrauksen ohella myös henkilöautojen, minibussien, pikkubussien, kuorma-autojen ja tila-autojen vuokrausta Helsingissä.

Vuokraamo toimii kaikkiaan neljän eri toimipisteen voimin kaupungissa, Herttoniemessä, Töölön jäähallin yhteydessä, Malmilla, sekä Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Tyypillisiä autoja vuokraamon pakettiautovalikoimassa ovat esimerkiksi VW Transporter, Ford Transit, ja Opel Movano.

Yritykseltä saa käyttöön auton lisäksi myös esimerkiksi muuttoihin tarvittavat apuvälineet, kuten muuttolaatikot, nokkakärryt, sekä GPS autonavigaatiolaitteet.

Budget

www.budget.fi

Budget on yksi maailman suurimmista autovuokraamoista, joka toimii myös pääkaupunkiseudulla, tarjoten pakettiautoja valikoimissaan.

Vuokraamon mallistoksi ilmoitetaan pakettiautojen suhteen etenkin Fiat Ducato malliset ja samantyyppiset ajoneuvot, jotka voi vuokrata haluamalleen ajankohdalle suoraan nettivarauspalvelun kautta.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on Euroopan markkinajohtaja autonvuokrauksen alalla, ja toimii myös Suomessa yli 30 paikkakunnalla, mukaanlukien pääkaupunkiseutu.

Tyypillisiin tarjolla oleviin pakettiautoihin vuokraamon mallistossa kuuluvat etenkin Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Volkswagen Crafter ja sen Cityline versio.

Varaukset pakettiautoille voi tehdä suoraan Europcarin virallisen suomenkielisen nettisivuston kautta tai vaikkapa soittamalla palvelunumeroon.

PakuOvelle.com

www.pakuovelle.com

PakuOvelle on erikoistunut ovelle saakka tuotuihin ja noudettuihin pakettiautovuokrauksiin (noudot ja haut hinnoitellaan tosin erikseen, joten hintatietoiset voivat säästää hakemalla/tuomalla auton itsenäisesti) pääkaupunkiseudulla.

Firman toimii alueilla Helsingin keskusta, Espoo, ja Vantaa, toimitusalueen rajoina ollessa Lauttasaari, Lehtisaari, Munkkiniemi, Munkkivuori, Ruskeasuo, Pasila, Sörnäinen, sekä Katajanokka.

Kalustona vuokraamolla on kahden mallisia pakettiautoja, Citroen Jumpereita ja Fiat Ducatoja, joiden valmistuksessa on käytetty samaa korimallia.

AuRent

www.aurent.fi

AuRent toimii Helsingin alueella Rapakivenkuja 9:ssä olevalta toimistoltaan, tarjoten pakettiautojen ohella myös henkilöautoja vuokralle.

Tarjolla olevaan kalustoon kuuluvat Toyota Hiace, sekä kahdenmalliset Ford Transit pakettiautot, jotka yritys tarjoaa yhteistyössä yhden suurimmista kotimaisista vuokraamoista, Scandia Rentin, kanssa.

Pakettiauton Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas