Pakettiauton Vuokraus Herttoniemi

Pakettiauton vuokraus Herttoniemi on mahdollista esimerkiksi paikallisilta vuokraamoilta Eurorent, Actum Autovuokraus, sekä 24rent.

Eurorent - Herttoniemi

Linnanrakentajantie 6
00880 Helsinki
www.eurorent.fi

Eurorent on Herttoniemen ohella myös Helsingin jäähallilla, Helsinki-Vantaan lentoasema, ja Malmilla toimiva autovuokraamo.

Firman vuokrakalusto koostuu kategorioista henkilöautot, farmariautot, pienoisbussit, erikoisautot, pakettiautot, koppiautot, sekä kuorma-autot.

Firman Herttoniemen toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien lähellä, muun muassa vain noin 200 metrin matkan verran Herttoniemen metroasemalta.

Actum Autovuokraus

Hiihtäjäntie 5
00810 Helsinki
www.actumautovuokraus.fi

Actum Autovuokraamo toimii Herttoniemessä osoitteessa Hiihtäjäntie 5, lähellä mm. sekä kaupunginosan metro- että bussiasemaa.

Yrityksen vuokrauskalustoon sisältyvät henkilöautot, pakettiautot, ja minibussit, joiden vuokrauksia varten löytyy 24h päivystys nopeita vuokraustarpeita silmälläpitäen.

24rent

www.24rent.fi

24rent on pakettiautoihin erikoistunut netti-autovuokraamo, jolla on toimintaa useammassakin pisteessä eri puolilla Helsinkiä, mukaanlukien Herttoniemessä, jossa olevalta pisteeltä varatun pakettiauton voi käydä hakemassa ja jonne auton voi jättää.

Tarjolla oleviin pakettiautoihin kuuluvat esimerkiksi mallit Renault Master, Ford Transit, Fiat Ducato, sekä MB Vito.

Citypaku

www.citypaku.com

Citypaku on pääkaupunkiseudulla toimiva, pakettiautojen vuokrauksiin erikoistunut vuokraamo, jolla on toimipisteet kaupunginosissa Herttoniemi, Kamppi, Kallio, Itäkeskus, ja Vuosaari.

Firman vuokrapakettiautot ovat mallia Mercedes-Benz Sprinter sekä Toyota Hiace, josta löytyy varusteluina esimerkiksi CD-soitin, ilmastointi, ja vetokoukku.

Delta Rent

Mekaanikonkatu 8
00880 Helsinki
www.delta.fi/Etusivu/Huolto/Autovuokraus/tabid/732/Default.aspx

Delta Rent on Delta automyymälän vuokraamo, jonka toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla lukeutuu Herttoniemen Mekaanikonkadulla oleva toimisto.

Vuokrakalustona Delta Rentillä, jolta löytyy toimistot myös Konalasta ja Niittykummusta, on valikoima henkilö- ja pakettiautoja.

Pakettiauton Vuokraus Herttoniemi - Vuokraus Opas