Pakettiauton Vuokraus Hyvinkää

Pakettiauton vuokraus Hyvinkää on tarjolla muun muassa vuokraamoilta kuten Scandia Rent, Smart Travel, sekä Autovuokraamo A. Töyrälä.

Scandia Rent

Avainkierto 2
05840 Hyvinkää
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi suurimmista kotimaisista autovuokraamoista, ja on toiminut myös Hyvinkäällä vuodesta 1994 alkaen Huhtico kolarikorjaamo ja tuulilasien erikoisliikkeen yhteydessä.

Pakettiautojen suhteen firmalla on kaksi toimipaikkaa, sekä keskustassa (Avainkierto 2), kuin myös rautatieaseman yhteydessä.

Autokalustona pakettiautoissa Hyvinkään Scandia Rent tarjoaa ajoneuvot kategorioissa kevyet pakettiautot, keskikokoiset pakettiautot, raskaat pakettiautot, sekä muuttoautot ja jakeluautot.

Smart Travel

www.smart-travel.org

Smart-Travel on budjettihintaisiin vuokrauksiin erikoistunut autovuokraamo, jolla on toimipaikka myös Hyvinkään alueella pakettiautovuokrausten suhteen.

Firman Hyvinkään kalustona on Ford Transit merkkinen pakettiauto, joka on mahdollista vuokrata käyttöön joko puhelimitse tai suoraan netin kautta tehtävänä varauksena.

Autovuokraamo A. Töyrälä

Riihimäenkatu 2
Hyvinkää
www.autovuokraamo.org

Autovuokraamo A. Töyrälä on yli 20 vuotta Hyvinkäällä toiminut paikallinen autovuokraamo, jonka autokalusto koostuu pakettiautojen ohella myös henkilöautoista ja pikkubusseista.

Vuokrauksen oheen voi saada erilliseen hintaan lisäksi avonaisia ja katettuja peräkärryjä sekä autotrailereita.

Pakettiauton Vuokraus Hyvinkää - Vuokraus Opas