Pakettiauton Vuokraus Jyväskylä

Pakettiauton vuokraus Jyväskylä on tarjolla esimerkiksi vuokraamoista kuten ABC Autovuokraamo, Toyota Rent, sekä 24Rent.

ABC Auto vuokraamo

Sysmäläntie 1
40530 Jyväskylä
www.abcautovuokraamo.fi

ABC Autovuokraamo on Keski-Suomen alueen suurimpiin kuuluva hyötyajoneuvovuokraamo, jonka kalustovalikoima kattaa pakettiautojen lisäksi myös pikkubussit ja kuorma-autot.

Firman pakettiautovalikoima koostuu kevyistä pakettiautoista, jotka ovat tavaratilan tilavuudeltaan noin 8-9 m3.

Toyota Rent / O.K. Auto

Kuormaajantie 5
40320 Jyväskylä
www.toyota.fi/rent/

Toyota Rent on useimpien Toyota merkkimyymälöiden yhteydessä toimiva autovuokraamo, jonka autokalusto koostuu Toyota merkin ajoneuvoista, myös pakettiautojen, kuten Toyota Hiace, suhteen.

Jyväskylässä Toyota Rent toimii autoliike O.K. Auton tiloissa Kuormaajantiellä.

24Rent

www.24rent.fi

24Rent on vuorokauden ympäri oleva nettivuokraamo autoille, jonka toimi-alue kattaa myös Jyväskylän alueen.

Vuokraukset 24Rentin kautta toimivat siten, että varsinainen ajoneuvon varaus tehdään netin kautta, jonka jälkeen pakettiauto käydään hakemassa käyttöön Jyväskylän keskustassa olevalta pisteeltä (ja palautetaan sinne).

Scandia Rent / A-Vuokraus

Hannikaisenkatu 18
40100 Jyväskylä
www.scandiarent.fi

Scandia Rent yksi suurimpia kotimaisia autonvuokrausketjuja, jolla on kaikkiaan yli 50 toimipaikan verkosto Suomessa, ja toimintaan kolmessa pisteessä Jyväskylässä, Hannikaisenkadulla, rautatieasemalla, sekä Jyväskylän lentokentällä.

Vuokraamon autokalusto Jyväskylän toimipisteen suhteen sisältää pakettiautoja kategorioissa kevyet pakettiautot, keskikokoiset pakettiautot, raskaat pakettiautot, muuttoautot, sekä jakeluautot.

Avis Jyväskylä

Palokankaantie 20
40320 Jyväskylä
www.avis.fi

Kansainvälisellä Avis autovuokraamo ketjulla on toimintaa kaikkiaan kuudessa pisteessä Jyväskylässä, Palokankaantiellä, lentoasemalla, kuin myös autoliikkeiden Autobest, Veljekset Laakkonen, Hämeen Autovaruste, sekä Rinta-Joupin Autoliike yhteydessä.

Firman pakettiautokalusto koostuu Citroen Jumper kokoluokan ja vastaavan tyyppisistä ajoneuvoista.

Autovuokraamo Amalia Rent & Services

Kärkitie 4
40320 Jyväskylä
www.amaliarent.fi

Amalia Rent & Services on pakettiautojen, minibussien, erikoisautojen, pienkoneiden, ja peräkärryjen vuokraamiseen erikoistunut yhtiö.

Tarjolla oleviin pakettiauto vaihtoehtoihin kuuluvat Ford Transit 300M 2,2 TDI, Ford Transit 260S, Ford Transit 300L, jotka voi vuokrata aina tuntivuokrauksesta viikkovuokrauksiin saakka.

Autovuokraus Mika Haatanen

Vapaudenkatu 8
40100 Jyväskylä
www.mikahaatanen.fi

Autovuokraus Mika Haatanen on Jyväskylän seudulla toimiva autovuokrauspalvelu firma, jonka kalusto sisältää pakettiautojen lisäksi henkilöautoja, pikkubusseja, matkailuauton, autonkuljetustrailereita, sekä katetun kevytperäkärryn.

Tarjolla olevat pakettiautot ovat mallia Ford Transit turbodiesel sekä Volkswagen LT turbodiesel, joiden vuokraan tulee mukaan automaattisesti nokkakärryt.

NetCarRent

www.netcarrent.fi

NetCarRent on jyväskyläläinen omatoimi-autovuokraus nettipalvelu, jonka autojen luovutus ja palautus tapahtuu Jyväskylän Hannikaisenkadulla olevalta pisteeltä.

Pakettiautovalikoima NetCarRentillä koostuu kokonaisuudestaan Ford Transit 2.5DI 100L tyyppisistä ajoneuvoista.

Jyväsmuutot

Vaasankatu 27
40100 Jyväskylä
www.jyvasmuutot.net

Jyväsmuutot on muutto- ja kuljetuspalveluja muuttoavun kanssa tarjoava firma, jonka toiminta-alue kattaa pääasiallisesti Jyväskylän alueen.

Firman kalusto, johon tulee mukaan vähintään yksi muuttomies, koostuu Volkswagen Crafter BlueTDI ja Ford Transit 300m pakettiauto malleista.

Jaatinen Rent

Vapaudenkatu 48-50
40100 Jyväskylä
www.jaatinenrent.fi

Jaatinen Rent on jyväskyläläinen autoja vuokraava yritys, jonka vuokrakalusto koostuu pakettiautoista, henkilöautoista, sekä minibusseista.

Vuokraukseen on valittavissa pakettiautomalleista Citroen Jumper & Ford Transit (tavakokoluokat 10M³ ja 20M³).

Pakettiauton Vuokraus Jyväskylä - Vuokraus Opas