Pakettiauton Vuokraus Kuopio

Pakettiauton vuokraus Kuopio on mahdollista tehdä muun muassa yrityksiltä kuten Avis, Pamec, Scandia Rent, ja Puuilo.

Avis

Leväsentie 33
70780 Kuopio
www.avis.fi

Kansainvälisen Avis autovuokraamo ketjun Kuopion toimintoihin kuuluu kaikkiaan viisi toimipaikkaa, kaupunkitoimiston (Leväsentie 33) ohella myös lentokentällä sekä autoliikkeiden Miettinen, Laakkonen, ja Veljekset Laakkonen yhteydessä.

Firman pakettiauto-kalusto koostuu muun muassa Citroen Jumper malleista ja muista vastaavan kokoluokan pakettiautoista, jotka voi varata käyttöön suoraan netin kautta, soittamalla firman asiakaspalvelunumeroon, tai käymällä henkilökohtaisesti yrityksen toimistolla.

Pamec

Turulanmäentie 25
71480 Kurkimäki (Kuopio)
www.pamec.fi

Pamec on kuopiolainen kuljetus-kalustovuokraukseen sekä sähkötekniikkaan erikoistunut yhtiö, jonka kalustona on pakettiauto, kuomullinen peräkärry, kuin myös muuttolaatikoita erilaisiin kuljetustarpeisiin soveltuvina.

Firman vuokrapakettiauto on mallia Ford Transit 350 L turbodiesel, josta löytyy tavaratilan tilavuutta 10m3, ja lisävarusteina mm. vetokoukku, ilmastointi, polttoainelämmitin, vakionopeussäädin, sekä ESP-ajonvakautus.

Scandia Rent

Väliköntie 4
70700 Kuopio
www.scandiarent.fi

Kuopion Scandia Rent toimii kahdessa eri toimipaikassa, sekä kaupunkitoimistona Kauppakeskus Birgerin yhteydessä Välirikontiellä, kuin myös Kuopion lentoasemalla.

Yrityksen vuokra-pakettiautot ovat tarjolla kategorioissa kevyet pakettiautot, keskikokoiset pakettiautot, raskaat pakettiautot, kuin myös muuttoautot ja jakeluautot.

Puuilo

Teollisuuskatu 1
70620 Kuopio
www.puuilo.fi

Puuilo on vuodesta 1982 toiminnassa ollut kauppaketju, jolla on valikoimissaan myös vuokra-autot pienrautatavaroiden, työkalujen, koneiden, pesuaineiden, sekä erilaisten sesonkituotteiden ohella.

Ajoneuvo vuokrataan ajettujen kilometrien mukaan laskettuna päivävuokralle, siten, että polttoaine ei sisälly vuokrauksen hintaan.

Teboil Kuopio / Männistö

Kullervonkatu 1
70500 Kuopio
www.teboil.fi

Kuopion Männistön kaupunginosassa oleva Teboilin huolto-asema tarjoaa palveluinaan myös autojen, mukaanlukien pakettiautojen, sekä peräkärryjen vuokraukset.

Pakettiauton Vuokraus Kuopio - Vuokraus Opas