Pakettiauton Vuokraus Lahti

Pakettiauton vuokraus Lahti on tarjolla esimerkiksi yrityksiltä kuten Autovuokraamo Lahti, Scandia Rent, sekä Avis Autonvuokraus.

Autovuokraamo Lahti

Mutkapolku 5
Lahti
www.autovuokraamolahti.fi

Autovuokraamo Lahti on Fiat Ducato 1.9TD tyyppisiä pakettiautoja vuokraava yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2004.

Pakettiautoa on mahdollista vuokrata aina 4-tunnin vuokra-ajasta muutaman vuorokauden ajalle, ja edelleen aina kuukausien pituisiin vuokrauksiin saakka.

Scandia Rent

Aleksanterinkatu 37
15140 Lahti
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi suurimmista kotimaisista autovuokraamoista, jonka palveluvalikoimiin kuuluvat ratkaisut aina lyhytaikaisista autovuokrauksista leasingpalveluihin.

Firman autokalustoon kuuluvat pakettiautojen ohella myös henkilöautot, farmariautot, tila-autot, pikkubussit, maasturit, muuttoautot, kuorma-autot, ja työkunta- ja kiinteistöhuoltoautot.

Avis Autonvuokraus

Mannerheiminkatu 15
15100 Lahti
www.avis.fi

Mannerheiminkadun ohelta kolmessa muussa toimipisteessä Lahdessa toimiva Avis tarjoaa palveluinaan pakettiautojen vuokrausten lisäksi myös henkilöautot, farmarit, sekä tila-autot.

Vuokrapisteen esimerkki autokalustoon kuuluu muun muassa Citroen Jumper.

Autovuokraus Ykköset

Lahdenkatu 57
15210 Lahti
www.vuokrauspalvelu.fi

Autovuokraus Ykköset on pakettiautoja, henkilöautoja, kuorma-autoja, pikkubusseja, sekä asuntoautoja vuokraava yritys, joka toimii Neste Lahti Kivistönmäen yhteydessä.

Vuokraamon autokalusto koostuu Jumper Hiace ja Toyota Hiace pakettiautoista, joiden oheen voi myös vuokrata muuttolaatikoita ja nokkakärryjä.

Pakettiauton Vuokraus Lahti - Vuokraus Opas