Pakettiauton Vuokraus Lappeenranta

Pakettiauton vuokraus Lappeenranta on mahdollista esimerkiksi vuokraamoilta kuten Scandia Rent, Toyota Rent (Auto-Hatakka), sekä Europcar.

Scandia Rent

Paalukatu 6
53500 Lappeenranta
www.scandiarent.fi

Kotimainen Scandia Rent -autovuokraamoketju toimii Lappeenrannassa Paalukadulla Hyrymäen kaupunginosassa, josta vuokrattavissa ovat niin yksityisasiakkaille kuin yrityksellekin henkilöautoja sekä pakettiautoja.

Vuokraamon pakettiautomallisto kattaa tilakoot 10 m3 - 17 m3, ja firman palveluihin kuuluvat tässä suhteessa myös muutot sekä muuttolaatikoiden vuokraus.

Toyota Rent (Auto-Hatakka)

Toikansuontie 8
53500 Lappeenranta
www.toyota.fi/rent/
www.autohatakka.fi

Toyota Rent on Toyota-mallisia autoja vuokraava toimipiste, jollainen löytyy lähes jokaisesta Toyota-mallimyymälästä Suomen alueella, mukaanlukien Lappeenranta, jossa toimintaa tarjoaa Auto-Hatakka.

Toyota Rentin valikoimista löytyy tavara-automalleja varustettuina erilaisiin tarpeisiin, mukaanlukien Hiace-pakettiautot esimerkiksi muuttokäyttöön.

Vuokraamon tarjoamat vuokra-ajat vaihtelevat aina vuorokaudesta vuoteen saakka.

Europcar

Lappeenrannan lentokenttä
Lentokentäntie
53100 Lappeenranta
www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamo, toimien Lappeenrannan lentoaseman ohella myös toimituspalvelun kautta Vainikkalassa.

Yrityksen Lappeenrannan autokalusto kattaa kaikki tärkeimmät autoluokat, myös pakettiautot, siten että tarjolla oleviin pakettiauto-malleihin kuuluvat mm. Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, sekä Volkswagen Crafter.

Pakettiauton Vuokraus Lappeenranta - Vuokraus Opas