Pakettiauton Vuokraus Leppävaara

Pakettiauton vuokraus Leppävaara vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Autovuokraamo Expressrent, JJrent, sekä 24rent.

Autovuokraamo Expressrent

Postipuuntie 1
02650 Espoo (Leppävaara)
www.expressrent.fi

Autovuokraamo Expressrent on leppävaaralainen yritys, jonka toimipaikka sijaitsee Turuntien ja Kehä 1 kulmassa (ST1 automaattiasemaa vastapäätä), ja joka on ollut toiminnassa vuodesta 1981 saakka.

Vuokraamon kalusto koostuu etenkin erikokoisista henkilö- ja pakettiautoista, joita voi vuokrata käyttööön aina muutamasta tunnista useiden vuorokausien pituisiin periodeihin saakka.

Pakettiautojen suhteen tarjolla oleviin malleihin lukeutuvat Toyota Hiace, Citroën Jumper, Ford Transit, sekä Citroën Jumper MAXI, aina 12 m3 tavaratila kokoon saakka.

JJrent

Lähderanta 1
02720 Espoo
www.jjrent.fi

JJrent on noin 6 km päässä Leppävaaran kaupunginosasta, mutta edelleen Espoon puolella pakettiautoja tarjoava yritys, jonka kautta saa vuokrattua pakettiautoa muuttoihin tai muihin tarkoituksiin.

Tarjolla olevaan pakettiautoa, jonka tavaratilan mitat ovat pituus 2,8m, leveys 1,75m, ja korkeus 1,55m, voi vuokrata minimissään muutamaksi tunniksi, mutta myös pidemmiksi periodeiksi, aina viikkoveloitus pohjaisesti.

24rent

www.24rent.fi

24rent on pakettiautoihin erikoistunut netti-autovuokraamo, jolla on toimipiste myös Espoon Leppävaarassa, josta varatun ajoneuvon voi hakea ja jonne se palautetaan.

Pakettiauto-valikoima 24rentillä koostuu malleista Renault Master, Ford Transit, Fiat Ducato, Nissan Primastar, sekä MB Vito.

Pakettiauton Vuokraus Leppävaara - Vuokraus Opas