Pakettiauton Vuokraus Mikkeli

Pakettiauton vuokraus Mikkeli firmoihin lukeutuvat esimerkiksi Scandia Rent, Avis Mikkeli, Antin Auto, sekä Baccola Oy.

Scandia Rent

Saksalankatu 1
50100 Mikkeli
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi suurimmista kotimaisista autovuokraus ketjuista, jolla on toimintaa Mikkelin ohella noin 50:llä paikkakunnalla Suomessa.

Firman Mikkelin toimipiste on täyden palvelun vuokraamo, josta vuokrattavissa on pakettiautoja kokoluokissa 10 m3 - 17 m3, mutta myös esimerkiksi maastureita, pikkubusseja, sekä kuorma-autoja.

Autoesimerkkeihin vuokraamon kalustosta pakettiautojen suhteen kuuluvat Fiat Ducato 10m3, Fiat Ducato 15m3, Fiat Ducato 17m3, sekä Ford Transit.

Avis Mikkeli

Mikkelin Lentoasema
50100 Mikkeli
www.avis.fi

Avis on kansainvälinen autovuokraus ketju, jolla on Suomessa yksi maan laajimmista verkostoista, kattaen mm. kaikki suurimmat lentoasemat ja kaupungit, mukaanlukien Mikkelin.

Pakettiautojen suhteen vuokrattavissa oleviin malleihin kuuluvat esimerkiksi Citroen Jumper tyyppiset manuaalivaihteiset autot, joiden varustelutasoon kuuluvat esimerkiksi ilmastointi, lukkiutumattomat jarrut, keskuslukitus, sähköisesti toimivat ikkunat, sekä auto-CD.

Antin Auto

www.antinauto.com/vuokraus.html

Antin Auto on noin 20 km Mikkelin eteläpuolella oleva autovuokraamo, jonka vuokrakalusto kattaa kategoriat pakettiautot, henkilöautot, ha-peräkärryt, autonkuljetustrailerit, sekä nelivetomaasturit.

Baccola Oy

Moisiontie 3 as 2
50520 Mikkeli
www.baccola.fi/autonvuokraus/paku/vuokraus/

Baccola on espoolainen palveluyritys, jonka toimiala paketti- ja asuntoautojen vuokrausten ohella myös tilitoimisto-, isännöinti-, tilintarkastus-, talouden koulutus- sekä konsultointipalvelut.

Firman pakettiautokalusto (Opel Movano) on vuokrattavissa Mikkelissä olevalta edustajalta.

Pakettiauton Vuokraus Mikkeli - Vuokraus Opas