Pakettiauton Vuokraus Oulu

Pakettiauton vuokraus Oulu on tarjolla esimerkiksi firmoilta kuten Oulun Autovuokraamo, OulunBaari, sekä Autovuokraamo Veijola.

Oulun Auto vuokraamo

Kelotie 33
90570 Oulu (Oulun Iskossa)
www.oulunautovuokraamo.fi

Oulun Autovuokraamo on pakettiautojen sekä kuomullisten peräkärryjen vuokraamiseen erikoistunut oululainen yritys.

Firman vuokraamat Fiat Ducato pakettiautot ovat tyypiltään 3 henkilölle rekisteröityjä, ja niistä löytyy vetokoukku sekä CD-soitin, ja niiden mukaan saa myös nokkakärryt esimerkiksi muuttoavuksi.

OulunBaari

Haaransuontie 1
90240 Oulu
www.oulunbaari.fi

OulunBaari monitoimiala-yritys Oulun Haaransuontiellä, jonka toimintaan kuuluvat myös VW-Transporter pakettiautojen vuokraukset.

Pakettiautot ovat tarjolla aina lyhytaikaisista (3-6 tuntia) vuokrauksista päivävuokrauksiin, ja aina viikkovuokrauksiin saakka.

Autovuokraamo Veijola

Karinkannantie 53
90800 Oulu
www.autovuokraamoveijola.fi

Autovuokraamo Veijola on Karinkannantiellä Oulussa sijaitseva paikallinen yritys, jonka vuokrauskalusto koostuu pakettiautoista, minibusseista, sekä edustusautoista.

Firman pakettiautokalustosta löytyy Citroen Jumper mallisia ajoneuvoja, tavaratila kooltaan kahdessa eri koossa, 8-9 sekä 13 kuutiota.

Oulun Autot

Pikkukiventie 5
90620 Oulu
www.oulunautot.com

Oulun Autot on ollut mukana oululaisessa liike-elämässä vuodesta 2008, ja tarjoaa palveluina autojen myyntien ohessa myös matkailuautojen, henkilöautojen, sekä pakettiautojen vuokrausta.

Vuokraamon vakiokalusto koostuu kolmesta erilaisesta pakettiautosta, jonka lisäksi firma tarjoaa vuokrattavaksi myynnissä olevia autoja, joiden saatavuus riippuu varastotilanteesta.

Scandia Rent

Krouvintie 5
90400 Oulu
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on suurimpiin kotimaisiin autovuokraamoihin kuuluva yritys, jolla on toimintaa Krouvintiellä olevan kaupunkitoimiston ohella myös Oulun lentokentällä sekä rautatieasemalla.

Vuokraamolta tarjolla oleva pakettiautovalikoima sisältää muun muassa ajoneuvot kuten VW Transporter, Toyota Hiace 4x4, Ford Transit, sekä Citroen Jumper ja Mercedes-Benz 518 Sprinter.

Toyota Rent / Juhan Auto

Tervahovintie 13
90520 Oulu
www.toyota.fi/rent/

Toyota Rent on suurimman osan Suomen Toyota merkkimyymälöitä ohessa toimiva autovuokraamo, jonka vuokrakalusto koostuu Toyota merkkisistä ajoneuvoista, kuten Hiace pakettiautoista.

Oulun suhteen toimipiste sijaitsee Juhan Auto autoliikkeen yhteydessä.

Hertz

Aimatie 5
Oulu
www.hertz.fi

Kansainvälinen Hertz autovuokraamoketju toimii myös Oulussa, jossa sillä on kaupunkitoimisto Aimatiellä sekä palvelutiski kaupungin lentokentällä.

Pakettiautojen suhteen vuokrattavana on kahta kokoluokkaa olevia ajoneuvoja, sekä Ford Transit että Renault Master, ja vastaavankokoisia pakettiautoja.

Europcar

Ratakatu 11
90130 Oulu
www.europcar.fi

Euroopan suosituin autovuokraamo, Europcar, tarjoaa Oulun alueella autonvuokrausta kolmen toimipisteen kautta, Oulunsalon lentokentällä (Lentokentäntie) sekä osoitteissa Ratakatu 11 ja Äimäkuja 3.

Autokalustona Europcarin valikoimat kattavat pakettiautojen suhteen mm. ajoneuvot Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Volkswagen Crafter, ja Volkswagen Crafter Cityline.

Pakettiauton Vuokraus Oulu - Vuokraus Opas