Pakettiauton Vuokraus Riihimäki

Pakettiauton vuokraus Riihimäki on tarjolla muun muassa vuokraamoilta kuten Riihimäen Ajoneuvovuokraus, Europcar, ja Scandia Rent.

Riihimäen Ajoneuvo vuokraus

Torikatu 12 C 20
11100 Riihimäki
riihimaenajoneuvovuokraus.fi

Riihimäen Ajoneuvovuokraus on Riihimäellä sijaitsevien autonvuokraus asiakkaiden palvelemiseen erikoistunut firma, jonka valikoima koostuu pakettiautojen ohella myös muuttolaatikoista.

Firman palvelunumero on avoinna 24h/7, tarjolla olevien pakettiautojen koostuessa Citroen Jumper / Fiat Ducato malleista, jotka on rekisteröity 3 henkilölle ja sisältävät vetokoukun.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suosituin ja yhden laajimmista ajoneuvovalikoimista tarjoava autonvuokraamo, jonka Suomen toimintoja hoitaa Interrent niminen firma.

Autovuokraamon Riihimäen toiminta tapahtuu toimituspalveluna, siten, että pakettiautot Riihimäeltä tapahtuviin vuokrauksiin tuodaan kaupunkiin muista lähialueiden toimipisteistä.

Europcarin pakettiauto valikoima koostuu firman nettisivuston mukaan malleista Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Volkswagen Crafter, sekä Volkswagen Crafter Cityline.

Scandia Rent

Lylytie 15
11120 Riihimäki
www.scandiarent.fi/autovuokraamo-riihimaki

Scandia Rent on kotimainen, yksi maan suosituimmista autovuokraamoista, jolla on toimipiste Riihimäellä osoitteessa Lylytie 15, josta firma myös toimittaa asiakkaan ennakkoon tilaaman ajoneuvon rautatieasemalle sovittuna ajankohtana.

Scandia Rentin ajoneuvo- ja kuljetuskalusto koostuu pakettiautojen lisäksi myös henkilöautoista edustusautoihin, tila-autoista pikkubusseihin, sekä muuttoautoista isompiin kuorma-autoihin

Esimerkkiautomalleina pakettiautojen suhteen vuokraamolta löytyy mm. VW Transporter, Ford Transit, Peugeot Boxer, MB Sprinter, sekä Mercedes-Benz Sprinter.

Pakettiauton Vuokraus Riihimäki - Vuokraus Opas