Pakettiauton Vuokraus Rovaniemi

Pakettiauton vuokraus Rovaniemi firmoihin kuuluvat esimerkiksi Toyota Rent, Scandia Rent, sekä Budget Autovuokraamo.

Toyota Rent / Kuopion Autokauppa

Kallantie 11
70340 Kuopio
www.toyota.fi/rent/

Toyota Rent autovuokraamoja löytyy Suomesta lähes kaikista Toyota merkkiliikkeistä, myös Kuopion osalta Kuopion Autokaupan yhteydestä Kallantiellä.

Firman pakettiautokalusto koostuu kokonaisuudessaan Toyota-merkkisistä ajoneuvoista, kuten Toyota Hiace pakettiautosta, josta löytyy myös pikkubussiversio.

Scandia Rent

Valtakatu 18
96200 Rovaniemi
www.scandiarent.fi

Scandia Rent, yksi maan suurimmista autovuokraamo firmoista, toimii myös Kuopiossa, kolmen toimipisteen kautta, jotka sijaitsevat Valtakadulla, Rovaniemen lentokentällä sekä rautatieasemalla.

Kaupunkitoimiston, joka sijaitsee lähellä Rovaniemen keskeisiä hotelleja, kautta voi vuokrata pakettiautojen lisäksi myös henkilöautot, farmariautot, tila-autot, maastoautot, ja minibussit.

Budget Autovuokraamo

Rovakatu 21
96200 Rovaniemi
www.budget.fi

Kansainvälisellä Budget autovuokraamolla on toimintaa myös Kuopiossa kahdella toimipaikalla, sekä kaupunkitoimistolta Rovakadulla kuin myös Rovaniemen lentoasemalla (tulohalli).

Vuokraamon pakettiautokaluston yhteyteen voi vuokrata myös muun muassa navigaatiolaitteet.

Liikennepalvelu E. Romar

Pulkamontie 3
96900 Saarenkylä (Rovaniemi)
www.romar.fi

Liikennepalvelu E. Romar on rovaniemeläinen pakettiautovuokrauksiin, automyyntiin, peräkärryjen vuokrauksiin, ja hallitila-vuokrauksiin erikoistunut yritys.

Pakettiautot ovat tarjolla vuokralle räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti, aina tunnin vuokrauksesta päivien vuokrauksiin saakka.

Hertz Rovaniemi

Koskikatu 23
Rovaniemi
www.hertz.fi

Yksi kansainvälisesti suurimmista autovuokraamoista, Hertz, toimii myös Kuopiossa, jossa sillä on toimipisteitä sekä kaupunkitoimistona (Koskikatu 23), kuin myös lentokentällä ja rautatieasemalla.

Vuokraamon kalustona on eri kokoluokissa esimerkiksi Ford Transit ja Renault Master tyyppiset ja vastaavat pakettiautot.

Pakettiauton Vuokraus Rovaniemi - Vuokraus Opas