Pakettiauton Vuokraus Turku

Pakettiauton vuokraus Turku vaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi Turun Pakuvuokraus, Aurarent, sekä Trekovan autonvuokraus.

RA-Vuokraus

Puistomäenkatu 57
20810 Turku
www.ra-vuokraus.com

RA-Vuokraus on ajoneuvojen vuokrauksen erikoisfirma, jonka valikoima kattaa pakettiautojen ohella myös henkilöautot, moottoripyörät, asuntoautot, minibussit, sekä lisävarusteet.

Pakettiautojen suhteen firman tarjonta kattaa muun muassa muuttolaatikot sekä peräkärryt.

Kaikki ajoneuvot, myös tarjolla olevat pakettiautot, ovat vähän käytettyjä, ja ne voidaan vuokrata erimittaisille periodeille aina päivästä kuukauteen, ja ajoneuvot voidaan myös RA-Vuokrauksen toimesta tuoda kohteeseesi.

Turun Pakuvuokraus

Ulpukkasuontie 5
20250 Turku
www.pakuvuokraus.fi

Turun Pakuvuokraus on pakettiautojen vuokraukseen erikoistunut yritys, jonka asiakkaiden puhelinpäivystys toimii 24h vuorokaudessa, myös juhla / pyhäpäivinä.

Firman palvelut kattavat myös auto + kuski sekä muuttoapu paketit, joiden hinnat sovitaan ja palvelut räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Vuokrauskalustoon kuuluu tilava Peugeot Boxer, jonka ominaisuuksiin kuuluvat mm. ilmastointi, penkinlämmittimet, sekä kauko-ohjattava keskuslukko.

Aurarent

Hämeenkatu 16
20500 Turku
www.aurarent.fi

Aurarent on henkilöautoja, pikkubusseja, sekä pakettiautoja Turussa vuokraava firma, jonka autojen luovutukset asiakkaille tapahtuvat joko Turun keskustan alueella tai Raisiossa.

Aurarentin pakettiautoihin kuuluu esimerkiksi Citroen Jumper, ja yleisellä tasolla kaikki tarjolla olevat mallit ovat hyvin varusteltuja, sisältäen mm. ilmastoinnin.

Trekovan

Sirkkalankatu 15
20500 Turku
www.trekovan.fi

Trekovan on sekä henkilö- että pakettiautoja vuokraava yritys, joka toimii Turun Sirkkalankadulta käsin, ja tunnettu markkinoilla varsinkin joustavista vuokrausajanjaksoistaan ja -vaihtoehdoistaan.

Vuorokausi- ja viikonloppuvuokrauksien lisäksi Trekovanilta ovat tarjolla pitkäaikaiset pakettiautojen vuokraukset.

Autovuokraamo Pakettiautovuokraus Turku

Akselintie 14
20200 Turku
www.pakettiautoturku.fi

Pakettiautovuokraus Turku on paikallinen pakettiautojen vuokraukseen, kuljetuksiin, sekä muuttokuljetuksiin erikoistunut yritys, jonka puhelinpäivystys toimii 24/7.

Tarjolla ovat myös pakettiautojen vuokrauksen oheispalvelut, kuten muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet, ja muuttovälineet sekä varastotilavuokrat.

Voit tilata firmalta myös kuljetukset kokonaispalveluna, johon kuuluvat pakettiauto + kuski ja/tai muuttoapu.

Pakettiauton Vuokraus Turku - Vuokraus Opas