Pakettiauton Vuokraus Vantaa

Pakettiauton vuokraus Vantaa on tarjolla muun muassa vuokraamoilta kuten 24rent, Eurorent, Cityrent, PakuOvelle.com, sekä Europcar.

24rent

www.24rent.fi

24rent on netti-autovuokraamo, jonka pakettiautovuokraus on tarjolla Helsingin, Espoon, ja Vantaan toimipisteiltä 24h/7.

Autojen varaukset firman haluttuna ajankohtana vapaana olevaan kalustoon tehdään virallisten nettisivujen kautta, ja noudot sekä palautukset tapahtuvat Vantaan alueella kolmelta toimipaikalta, Tammisto, Tikkurila, tai Myyrmäki.

Eurorent

www.eurorent.fi

Eurorent on pääkaupunkiseudulla toimiva neljän toimipaikan kokoinen autovuokraamo, jonka kalustoon kuuluvat pakettiautojen ohella myös henkilöautot, minibussit, pikkubussit, kuorma-autot sekä tila-autot.

Vantaan suhteen Eurorentin toimipaikka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteydessä, jossa varatut autot luovutetaan Eurorentin antamien ohjeiden mukaan Airprosta ja auto parkissa P3B rakennuksessa paikka nro 271.

Tarjolla olevia pakettiautomalleja ovat mm. VW Transporter, Ford Transit, sekä Opel Movano.

Cityrent

Kielotie 47
Vantaa (Hiekkaharju)
www.cityrent.fi

Cityrent on Vantaan Hiekkaharjun kaupunginosassa sijaitseva autovuokraamo, joka on erikoistunut varsinkin pakettiautojen vuokraamiseen, mutta vuokrattavana on myös muun tyyppisiä ajoneuvoja.

Vuokraamon antamien tietojen mukaan vuokrahintoihin sisältyy kunakin vuokrauskertana vapaat kilometrit (ei kilometriveloitusta) ja pakettiautojen mukaan tulevat aina nokkakärryt.

Erikseen vuokrattavissa ovat myös muuttolaatikot sekä pitkä-aikaisvuokraukset ja mini leasingit.

PakuOvelle.com

www.pakuovelle.com

PakuOvelle on nimensä mukaisesti pakettiautojen vuokraamiseen erikoistunut yritys, jonka toimialue koostuu akselista Helsinki - Espoo - Vantaa.

Vuokraamon pakettiautomallisto koostuu kahdesta erilaisesta mallista, Citroen Jumpereista ja Fiat Ducatoista, jotka ovat tyypiltään hyvin samanlaisia (sama korimalli).

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on Euroopan mittakaavassa suosituin autovuokraamoketju, jolla on toimintaa myös Vantaan alueella kolmen toimipisteen avulla.

Toimipisteet sijaitsevat Helsinki-Vantaan lentokentällä (Lentoasemantie), Vantaan Aviapoliksella (Perintötie 8), sekä osana Volkswagen / Audi Center Airport keskusta (Kiitoradantie 2).

Vuokraamon mallisto koostuu malleista Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Volkswagen Crafter, sekä Volkswagen Crafter Cityline.

Pakettiauton Vuokraus Vantaa - Vuokraus Opas