Parakki Vuokraus

Parakki vuokraus yrityksiä ovat esimerkiksi Containex, Rakennus Pakkala Oy, sekä Suomen Vuokrakopit.

Rakennus Pakkala Oy

Koukkusuontie 85
04250 Kerava
www.rakennus-pakkala.fi

Rakennus-Pakkala on yksi maan vanhimpia tilaelementtien valmistajia, jonka palveluvalikoimiin ovat vuodesta 1975 kuuluneet myös parakkien ja työmaakoppien vuokraukset.

OK-merkkisten parakkien valikoimista löytyvät perusmallien ohella myös esimerkiksi WC-työmaatiloja sekä parakkeja myös kalustettuna esimerkiksi toimistokäyttöön.

Containex

www.containex.fi/FI/parakit.aspx

Saksalaisomisteinen Containex tarjoaa vuokra-tuotevalikoimissaan erilaiset parakit, joista löytyy vaihtoehtoja niin toimisto- ja saniteettitiloiksi, kuin myös tiloiksi varastoinnille tai kuljetuksille.

Parakkien ohella firman konttityypit kattavat kategoriat toimistokontit, saniteettikontit, varastokontit, ja merikontit.

Suomen Vuokrakopit

Purokatu 7
21200 Raisio
www.vuokrakopit.fi

Vuodesta 1984 toiminnassa ollut Suomen Vuokrakopit Oy tarjoaa palveluinaan parakki-kontteja ja muita helposti muokattavissa olevia tilaratkaisuja.

Vuokraamon tarjoamat parakit sisältävät mm. JURMO ja CTX merkkisiä työmaaparakkeja, joista JURMO soveltuu parhaiten siirrettäviin ja lyhytaikaisiin tilatarpeisiin, CTX:n käytön keskittyessä modulina suurempien tilaratkaisujen rakentamisessa.

Finncontainers Oy

Kasöörinkatu 4 E
00521 Helsinki
www.kontti.fi

Finncontainers on vuodesta 1996 toiminnassa ollut perheyhtiö, jonka toimialaan sisältyvät erilaiset logistiikkapalvelut, mukaanlukien parakkikonttien vuokraus, myynti, varustelu, ja kuljetusjärjestelyt.

Vuokrattavissa olevat parakkikontit ovat tyypiltään toimistokontteja, jotka tarjoavat monipuolisen ja nopean tilaratkaisun ulko-olosuhteisiin.

Näitä parakkikontteja on tarjolla vuokralle useassa koossa, perusväreinä ollessa sininen, harmaa ja harmaan valkoinen, muiden RAL-värien ollessa myös saatavilla tilauspohjaisesti.

Asuntovaunujen Vuokrauskeskus

Sillankulma 15 (ent. Puropolku)
02400 Kirkkonummi
www.asuntovaunut.com/parakit.htm

Austonvaunujen Vuokrauskeskus on kirkkonummelainen majoitusratkaisujen tarjoamiseen erikoistunut yritys, jonka valikoimista löytyvät vuokraparakit ja erikoisvaunut työmaakäyttöön majoitustarkoituksissa, taukotuviksi, tai toimistoiksi.

Vuokraamolta voi tilata myös parakkitilojen edestakaiset kuljetukset pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi) alueella, erillistä korvausta vastaan.

Parakki Vuokraus - Vuokraus Opas