Peräkärry Vuokraus Kuopio

Peräkärry vuokraus Kuopio vuokraamoja ovat mm. Pamec, Jääskeläisen Auto, Puuilo Oy, sekä Teboil Kuopio - Männistö.

Pamec

Turulanmäentie 25
71480 Kurkimäki - Kuopio
www.pamec.fi

Pamec on kuopiolainen kuljetuskalustovuokraukseen erikoistunut yhtiö, jolta löytyvät myös sähkötekniikan ratkaisut sekä ääni-, valo- ja videolaitteistojen vuokraukset.

Vuokraperäkärryjen suhteen tuotevalikoima sisältää kuomullisen, jarruttoman peräkärryn, joka on mitoiltaan: pituus 2,65m, leveys 1,25m, korkeus 1,24m, ja tilavuus 4m3.

Jääskeläisen Auto

Kellolahdentie 17-19
70460 Kuopio
www.jaaskelaisenauto.fi

Kuljetusliike Jääskeläisen Auto tarjoaa palveluinaan laajan, 30 erilaisen ajoneuvon avulla suoritettavan liikennöinnin lisäksi myös muuttoihin ja kuljetuksiin soveltuvan kaluston vuokraukset.

Peräkärryjen suhteen vuokralle tarjolla ovat 8-paikkaisiin ja 19-paikkaisiin autoihin käyvät peräkärryt, myös ilman autoa.

Puuilo Oy

Teollisuuskatu 1
70620 Kuopio
www.puuilo.fi/cat/product_catalog.php?c=182

Puuilo on tee-se-itse naisten ja miesten tavaratalo, jonka toimintaan kuuluvat myös autojen ja peräkärryjen vuokraukset, myös Kuopiossa olevan myymälän suhteen.

Kuomullisia peräkärryjä on mahdollista vuokrata Puuilon Kuopion myymälän lisäksi myös Kajaanin, Oulun, Lahden, ja Vantaan myymälöistä.

Peräkärryä, joka on mitoiltaan 3,25 * 1,25m, voi tiedustella sen varaustilanteen suhteen suoraan myymälän palvelunumerosta.

Teboil Kuopio - Männistö

Kullervonkatu 1
70500 Kuopio
www.teboil.fi/ServiceStation.asp?path=1;1510;1549;1743;7110

Teboil Kuopio - Männistö on monipuolinen täyden palvelun huolto-asema, jonka palveluvalikoimiin kuuluvat myös peräkärryjen ja autojen vuokraukset.

Peräkärry Vuokraus Kuopio - Vuokraus Opas