Peräkärry Vuokraus Lahti

Peräkärry vuokraus Lahti yrityksiä ovat esimerkiksi Saksalan Teboil Lahti, Puuilo Oy, ja Keep on Trucking.

Autovuokraus Ykköset - Neste Lahti Kivistönmäki

Lahdenkatu 57
15210 Lahti
www.vuokrauspalvelu.fi

Neste Lahti - Kivistönmäen yhteydessä toimiva autovuokraamo Ykköset tarjoaa vuokralle peräkärryjen ohella myös muun muassa henkilöautot, pakettiautot, kuorma-autot, moottoripöyrät, pikkubussit, asuntoautot, ja muuttoihin esimerkiksi mukaan nokkakärryt & muuttolaatikot.

Peräkärry kategoria vuokraamon kalustevalikoimaa sisältää vuokrakategoriat avokärryt, kuomukärryt, pienet venetrailerit, isot venetrailerit, sekä autotrailerit.

Saksalan Teboil Lahti

Vanhanradankatu 4
15520 Lahti
www.saksalanteboil.fi/index.php?pinc=2

Vanhanradankadulla toimiva Saksalan Teboil on täyden palvelun huoltoasema, josta löytyvät palveluina myös peräkärryjen vuokraukset.

Perävaunuja on tarjolla vuokralle kategorioissa lavavaunut, katetut tilavaunut, kuomuvaunut, autotrailerit, sekä venetrailerit.

Puuilo Oy

Keijutie 31
15700 Lahti
www.puuilo.fi/cat/product_catalog.php?c=182

Tee-se-itse miesten ja naisten tavaratalo Puuilon, jonka valikoimista löytyy yli 50 000 erilaista tuotetta, toimialaan kuuluvat myös peräkärryjen ja pakettiautojen vuokraukset.

Kuomulla varustettua peräkärryä vuokraavat yrityksen myymälöistä Lahden toimipaikan ohella myös Kajaanin, Oulun, Kuopio, ja Vantaan myymälät.

Vuokraperäkärry on mitoiltaan 3,25 * 1,25m, ja sen varaustilannetta voi tiedustella suoraan Lahden myymälän palvelunumerosta.

Keep on Trucking

Teollisuustie 4
15540 Villähde
www.keep.fi/vuokraus.htm

Keep on Trucking on noin 6 km päässä Lahden keskustasta toimiva autovuokraamo, jonka vuokrakalustoon kuuluvat myös erilaiset peräkärryt.

Tarjolla oleviin peräkärryihin kuuluvat mallit umpi peräkärry, auto/tavara traileri, sekä pakettiautojen yhteydessä vuokrattavat umpikärryt.

Peräkärry Vuokraus Lahti - Vuokraus Opas