Peräkärryn Vuokraus Jyväskylä

Peräkärryn vuokraus Jyväskylä firmoihin kuuluvat esimerkiksi Ajankone, Autovuokraamo Amalia Rent & Services, sekä ABC Autovuokraamo.

Autovuokraamo Amalia Rent & Services

Kärkitie 4
40320 Jyväskylä
www.amaliarent.fi

Amalia Rent & Services autovuokraamomo on peräkärryjen lisäksi pakettiautojen, minibussien, erikoisautojen, sekä pienkoneiden vuokraamiseen erikoistunut yhtiö.

Firman vuokrakalustoon kuuluu kahdenkokoisia peräkärryjä, joista toinen on kiinteillä ajorampeilla varustettu, ja soveltuu siten esimerkiksi minikaivinkoneen kuljetuksiin.

ABC Autovuokraamo

Sysmäläntie 1
40530 Jyväskylä
www.abcautovuokraamo.fi

ABC Autovuokraamo on Keski-Suomen alueen suurin hyötyajoneuvovuokraamo, jonka toimintaan kuuluvat kiinteästi myös peräkärryjen vuokraukset.

Vuokralle valittavista peräkärryistä löytyy umpikärryjä, avokärryjä, sekä hinausdollyjä, joita on mahdollista vuokrata vuorokausiveloitus pohjaisesti.

Autovuokraus Mika Haatanen

Vapaudenkatu 8
40100 Jyväskylä
www.mikahaatanen.fi

Autovuokraus Mika Haatanen on Jyväskylän seudulla toimiva autovuokrauspalvelu firma, jonka kalustoon kuuluvat katetut kevytperäkärryt ja autonkuljetustrailerit.

Vuokrakaluston peräkärryt ja trailerit ovat tyyppiä kuomukärry Respo 301, avokärry Muuli 1250, autonkuljetustraileri Jullikka, sekä autonkuljetustraileri Respo 2500.

Ajankone

Rokkakankaantie 5
41350 Laukaa AS.
www.ajankone.fi

Ajankone on konevuokraamo Jyväskylän talousalueella, jonka vuokrakalustoon kuuluvat myös perävaunut ja trailerit.

Valittavissa oleviin trailereihin ja peräkärryihin kuuluu vuokrakategorioina:

  • Jarruton avokärry
  • Jarruton kuomukärry
  • Jarrullinen lavakärry
  • Umpikärry
  • Venetraileri

Peräkärryn Vuokraus Jyväskylä - Vuokraus Opas