Peräkärryn Vuokraus Oulu

Peräkärryn vuokraus Oulu yrityksiin lukeutuvat mm. OulunBaari, Oulun Perävaunucenter, sekä Puuilo.

OulunBaari

Haaransuontie 1
90240 Oulu
www.oulunbaari.fi

OulunBaari on 24h avoinna oleva ravintolayritys, jonka toimintaan kuuluvat kiinteästi myös peräkärryjen ja autojen vuokraukset Haaransuontien toimipaikalta.

Firman peräkärrykalusto koostuu malleista 1-akselinen avokärry, 1-akselinen korkea kuomul. peräkärry, sekä 2-akselinen jarrullinen avokärry.

Vuokrakalusto on saatavilla käyttöön tuntiveloituspohjaisesti, aina vuorokausivuokrauksiin saakka.

Oulun Perävaunucenter

www.peravaunucenter.fi

Oulun Perävaunucenter on Oulussa, Kokkolassa, ja Seinäjoella toimiva asuntoauto- ja peräkärryvuokrausta tarjoava yritys, joka toimii Oulussa useiden alueen huolto-asemien yhteydessä.

Näihin huoltoasemiin kuuluvat

  • Shell Haapalehto
  • Shell Oulunsalo
  • Shell Jääli
  • Shell Pateniemi
  • Neste HiironenSeo Kaarnatie

Monipuolisin kalustovalikoima näistä huolto-asemista löytyy Shell Haapalehdon ja Neste Hiirosen toimipisteistä, joissa tarjolla ovat kuomukärryt, avokärryt, sekä tasalattiaiset autotrailerit.

Puuilo

Konetie 4
Oulu (Rusko)
www.puuilo.fi

Puuilo on vuodesta 1982 toiminnassa ollut tavaratalo-kauppaketju yritys, jonka valikoimista löytyvät peräkärryjen vuokrausten ohella mm. pienrautatavarat, työkalut, koneet, ja pesuaineet (kaikkiaan yli 50 000 erilaista tuotetta).

Vuokrattavissa oleva peräkärry on kuomulla varustettu malli, mitoiltaan 3,25m x 1,25m. Peräkärryn vuokraustilanteen voi tarkistaa soittamalla Oulun Puuilon myymälään.

Peräkärryn Vuokraus Oulu - Vuokraus Opas