Pikkubussin Vuokraus Turku

Pikkubussin vuokraus Turku on mahdollista mm. vuokraamoilta Turun RA-Vuokraus, LeeRent, AuraRent, sekä Vesma.

Turun RA-Vuokraus

Puistomäenkatu 57
20810 Turku
www.ra-vuokraus.com

Turun RA-Vuokraus on monipuolinen turkulainen autovuokraamo, jonka vuokrakalustoon kuuluvat pikkubussien lisäksi myös asuntoautot, pakettiautot, henkilöautot, sekä peräkärryt.

Pikkubussien suhteen ajoneuvovalikoima koostuu mallista Ford Transit (1+8 henkilöä, ilmastointi, stereot), jonka oheen on mahdollista varata myös kuljettaja mukaan erillistä korvausta vastaan.

LeeRent

Käsityöläiskatu 16 A
20100 Turku
www.leerent.fi

LeeRent on yli 10 vuotta Turun autovuokraus toiminnassa mukana ollut yritys, jonka autokalusto koostuu pikkubussien lisäksi kategorioista pakettiautot, monitoimiautot, retkeilyautot, matkailuautot, henkilöautot, ja sporttiautot.

Pikkubussi vuokramallit LeeRentillä koostuvat ajoneuvoista Volkswagen Transporter T4, Toyota HiAce D-4D, VW Transporter 2.5 TDI, sekä VW Transporter T5 VIP.

AuraRent

Hämeenkatu 16
20500 Turku
www.aurarent.fi

AuraRent on turkulainen, Turussa ja lähikunnissa toimiva autovuokraamo, jonka kalusto koostuu pikkubussien ohella henkilö- ja pakettiautoista.

Firman pikkubussit ovat tyypiltään VW Transporter (1+8 henkilöä) kokoluokan autoja, joiden varustelusta löytyy mm. ilmastointi.

Vesman Liikenne

Autokatu 18
20380 Turku
www.vesma.fi/tilausajot/vuokraus.html

Vesman Liikenne on turkulainen, vuodesta 1922 toiminnassa ollut liikennöintifirma, joka on erikoistunut tilausajoliikenteeseen vuodesta 1996, mukaanlukien pikkubussi kuljetus-ajot.

Firman pikkubussit ovat ovat varusteltuja niin pieniin kaupunkikierroksiin kuin pidempiinkin matkoihin, mukaanlukien mm. ilmastointi, pöytäryhmä 7 hengelle, CD/DVD-soitin, karaoke, digi-TV, jääkaappi, ja tavaratila.

Hertz Turku

Lonttistentie 9
Turku
www.hertz.fi

Yksi maailman suurimmista autovuokraamista, Hertz, toimii myös Turussa Lonttistentiellä, josta käsin tarjolla on pikkubussien ohella myös mm. henkilöautot, pakettiautot, ja erikoisautot.

Pikkubussien suhteen Hertzin autokalusto koostuu autoluokista VW Caddy Maxi ja Nissan Pathfinder ja muista vastaavan kokoluokan ajoneuvoista.

Scandia Rent

Ratapihankatu 35 (Rautatieaseman kupeessa)
20100 Turku
www.scandiarent.fi

Yli 50 toimipaikan omaava Scandia Rent autovuokraamo toimii myös Turussa rautatieaseman yhteydessä sekä kaupungin lentoasemalla.

Firman pikkubussi-autovalikoima koostuu kategorioista pikkubussi (8-9 hlö) ja luxusbussi (8-9 hlö).

Pikkubussin Vuokraus Turku - Vuokraus Opas