Pomppulinna Vuokraus

Pomppulinna vuokraus yrityksiin lukeutuvat Coinline, FunFunPark, Leikkimieli, ja Huvivuokra.

Coinline

Koskelontie 14 A
02920 Espoo
www.coinline.net

Coinline / Pomppulinna.fi on huvipuistolaitteiden myyntiin, viihdelaitteiden vuokraukseen, sekä sisäleikkipaikkojen suunnitteluun erikoistunut yritys, joka on ollut toiminnassa 1980-luvun lopulta alkaen.

Firman tuotevalikoima pomppulinnojen suhteen on yksi kattavimpia, sillä valikoimista löytyy kaikkiaan yli 50 kpl erilaista pomppulinnaa.

Muihin suosittuihin yrityksen tarjoamiin tuotteisiin kuuluvat sumopuvut, gladiaattoripatja, Las Vegas laitteet, testauspelit, laseraseet, pallomeret, liikennekaupunki, sekä popcorn-kone.

FunFun Park

Keskuskatu 10
35700 Vilppula
www.funfunpark.com

FunFun Park on laitteiden ja vempeleiden vuokraamiseen erikoistunut yritys, jonka asiakaskuntaan ovat historiallisesti kuuluneet mm. festarit, markkinat ja muut yleisötapahtumat.

Pomppulinnavalikoimista löytyy vuokratuotteita muun muassa kategorioissa pomppulinna liukumäellä, pomppulinna, joka muuntuu myös pallomereksi, sekä pomppulinna Lohikäärme.

Leikkimieli

www.leikkimieli.net

Leikkimieli on huvilaitteiden vuokraamo, jonka valikoima kattaa myös erityyppiset pomppulinnat.

Vuokravalikoima pomppulinnojen suhteen sisältää sekä sisä-ja ulkokäyttöön soveltuvat Linnake Pomppulinnan ja Lintu- pomppulinnan.

Huvivuokra

www.huvivuokra.fi

Huvivuokra on Oulun seudulla toimiva pomppulinnavuokraamo

Firman valikoimista löytyy kolmentyyppisiä pomppulinnoja:

  • Malli 4 x4 m
  • Malli 5 x 6m, sis. liukumäen
  • Jätti 8x12 (korkea, näkyy kauas)

Pomppulinna Vuokraus - Vuokraus Opas