Pöytäliinojen Vuokraus

Pöytäliinojen vuokraus on mahdollista esimerkiksi yrityksiltä kuten Astiva, Hyvin Pesu, ja Pesu-Eerika.

Astia-vuokraamo Astiva

Vallikatu 12
02650 Espoo
www.astiva.fi

Astiva on vuodesta 2000 toiminnassa ollut espoolainen täyden palvelun astiavuokraamo, jonka tuotevalikoimiin kuuluvat myös pöytä - ja lautasliinavuokraukset.

Vuokrattavana olevat peruspöytäliinat ovat valkoisia, koossa 2 m x 1,4 m, mutta tilausten perusteella on mahdollista vuokrata myös muun kokoisia liinoja.

Yritys pystyy järjestämään kattaukset aina pienistä perhejuhlista suuriin yritystilaisuuksiin, jopa 2500 hengen kokoisiin tapahtumiin saakka.

Hyvin Pesu

Ruskakatu 4
05800 Hyvinkää
www.hyvinpesu.fi

Hyvin Pesu on vuodesta 1960 toiminnassa ollut pesulayritys, jonka toimialaan kuuluvat myös pöytäliinavuokraukset.

Firman pääasialliset toimitilat sijaitsevat Hyvinkäällä Martin pienteollisuusalueella, jonka ohella yritykseltä löytyy kaksi myyntipistettä, yksi Hyvinkäällä ja yksi Riihimäellä.

Tekstiilivuokrauksen suhteen Hyvin Pesulta tarjolla on Finlayson Klassikko tyyppisiä pöytäliinoja 4-6 hengen pöytiin, kahdessa kokoluokassa.

Tyypillisiin asiakkaisiin tekstiilivuokrauksen suhteen firmalla kuuluvat mm. ravintolat, pitopalveluyritykset, sekä yksityiset asiakkaat.

Pesu-Eerika

Kivistöntie 14
23100 Mynämäki
www.pesu-eerika.com

Pesu-Eerika on mynämäkeläinen pesulapalveluja laitoksille, yrityksille sekä yksityisille tarjoava firma, jonka palveluihin kuuluu myös edullinen pöytäliinavuokraus.

Vuokrauspalvelu pöytäliinojen suhteen on mahdollista myös suurienkin juhlien suhteen, ja hinta liinat toimitetaan mankeloituna ja vuokraushinta sisältää pesun.

Viherpesu

Voimakatu 5
20520 Turku
www.viherpesu.net

Viherpesu turkulainen pesula-alan perheyritys, jonka toiminta-alue kattaa niin Varsinais-Suomen kuin Satakunnankin.

Pöytäliinavuokraukset ovat mahdollisia sekä jatkuvaan käyttöön että kertalainauksena, asiakaskunnan koostuessa esimerkiksi ravintoloista, pitopalveluista, ja yksityishenkilöistä.

Astiavuokraus SaLe

Ilveskatu 14
11910 Riihimäki
www.astiavuokraus.com

Astiavuokraus SaLe on etupäässä astioita vuokraava yritys, jonka kalustovalikoima mahdollistaa kattaukset jopa 1000 henkilölle.

Kokonaispalvelua tarjoavana yrityksena firmalta saa kaiken tarvittavan kattaukseen, myös vuokrattavat pöytäliinat.

Firman vuokraustoimipaikat sijaitsevat Riihimäellä, josta käsin SaLe palvelee yksityis - ja yritysasiakkaita ympäri Etelä-Suomen.

Pöytäliinojen Vuokraus - Vuokraus Opas