Puolijoukkueteltta Vuokraus

Puolijoukkueteltta vuokraus on tarjolla esimerkiksi vuokraamoilta kuten Varusteleka, Teekkarireserviläiset - TERES, sekä Pomon Kierros.

Varusteleka

Ruosilantie 2
00390 Helsinki
www.varusteleka.fi

Varusteleka on armeijatavaran erikoisliike, jonka vuokraamopuoli tarjoaa valikoimissaan lähes kaiken myös myytävänä olevan tuotteiston, mukaanlukien puolijoukkueteltat.

Yritys on vuokrausten suhteen tehnyt historiallisesti yhteistyötä muun muassa teattereiden, mainostoimistojen, ja elokuva-tuottajien kanssa, mutta asiakaskuntaan kuuluvat myös yksityiset tahot.

Tyypillisesti vuokralle tarjottavat puolijoukkueteltat ovat ruotsalaisia puolijoukkuetelttoja, joista löytyy kamiina, ja jonne mahtuu optimaalisesti noin 16 hengen joukkio.

Teekkarireserviläiset - TERES

Jämeräntaival 11 F
02150 Espoo
www.teres.fi/mathall-os/vuokrattavat/

Teekkarireserviläiset - TERES vuokraa mm. kamiinalla varustettuja puolijoukkuetelttoja sekä sissitelttoja, etupäässä Teekkarireserviläiset - TERES ry:n jäsenille, mutta tavaroiden ollessa vapaana myös ulkopuolisten käyttöön.

Vuokrattavana oleva puolijoukkueteltta on mallia Savotta SA-20.

Pomon Kierros

Ratsutie 18 a 4
99600 Sodankylä
pomonkierros.mycashflow.fi/category/3/vuokrattavana

Sodankyläläinen Pomon Kierros vuokraa osana toimintaansa Ruotsin armeijan käyttämiä, halkaisijaltaan 4,8 m kokoisia puolijoukkuetelttoja.

Tuotteita vuokrataan joko vuorokausiveloitus pohjaisesti tai viikonloppuvuokrauksina.

Puolijoukkueteltta Vuokraus - Vuokraus Opas