Purjevene Vuokraus

Purjevene vuokraus on mahdollista esimerkiksi yrityksiltä kuten TulePurjehtimaan, Helsinki Yacht Charter, sekä Saari Sailing.

Tule Purjehtimaan

Laivastokatu 1
Helsinki 00160
www.tulepurjehtimaan.com

TulePurjehtimaan tarjoaa Helsingin saaristossa tapahtuvia elämyspurjehduksia, jossa purjehdusvene vuokrataan miehistön kanssa.

Vuokrakalustona tarjolla on moderni S/Y FEVER -WIND 35-jalkainen matkapurjevene, mukana maksimissaan viiden henkilön seurue, sekä pienempikokoinen FEVER Wind 328.

Helsinki Yacht Charter

Nuolitie 23 b
02240 Espoo
www.purjevenevuokraus.fi

Helsinki Yacht Charter on Bavaria 44 tyyppistä purjevenettä vuokraava yritys, joka on mahdollista vuokrata käyttöön lähtösatamina joko Hanko tai Helsinki.

Vuokravene on saatavissa käyttöön joustavasti aina yhdestä päivästä useampaan viikkoon saakka, asiakkaiden toiveiden mukaisina paketteina.

Purjevene Vuokraus - Saari Sailing

Hinaajakatu 4 B 55
15140 Lahti
www.saarisailing.fi

Saari Sailing vuokraa purjevenekalustoa charter-, venevuokraus- ja purjehduskoulutuspalveluina sekä Päijänteen että Vesijärven vesistöihin.

Purjehdukset yrityksen Bavaria 30 vuokraveneellä, joka on pituudeltaan 9,45 m, on mahdollista aloittaa Lahdesta, Heinolasta, Vääksystä tai Padasjoelta käsin.

Finlandia Sailing

Kolapakantie 1
25900 Taalintehdas
www.finlandiasailing.fi

Finlandia Sailing, joka on ollut alalla jo yli 20 vuotta, on vuokraveneitä tarjoava vuokraamo, jonka vuokraukset tapahtuvat joko siten, että asiakas toimii itse kipparina, tai yrityksen miehistön kanssa.

Kipparoidut risteilypalvelut alkavat pääosin Helsingin keskustasta tai vaihtoehtoisesti Turun saaristosta, Kasnäsista.

Yrityksen purjevenevalikoimaan kuuluvat Elan 340, Hanse 320, Hanse 400, Dufour 325, Bavaria 30, Oceanis 31, Oceanis 323, Nauticat 321, Finngulf 33, Bavaria 34, Oceanis 361, Bavaria 37, Sun Fast 40, ja Bavaria 42.

Purjevene Vuokraus - Purjehdus.net

PL 71
15101 Lahti
www.purjehdus.net

Purjehduskoulu Kesäpurje on lahtelainen yritys, jonka päätoimialueeseen kuuluvat sekä purjehduskoulutoiminta kuin myös kipparoitu charter-toiminta sekä kipparoimaton purjehdusvenevuokraus pienen perheen purjeveneellä, Guy22:llä.

Charter toiminnan lähtösatamavaihtoehtoihin kuuluvat

  • Päijänne: Padasjoki (Laivaranta), Sysmä (Suopelto/ Ilola), Pulkkilanharju (Ravintola Reimari)
  • Helsinki: Lauttasaari (sovittaessa muukin satama)
  • Saaristomeri: satama sovittavissa erikseen

Sailing World

www.sailingworld.fi

Sailing World on retki- ja charterpurjehduksia sekä purjehdus- ja navigointikursseja Suomessa, useissa Välimerenmaissa, Karibialla ja Thaimaassa tarjoava yritys.

Firman kautta voi myös hankkia vuokrapurjehdusveneet ulkomailta alueilta Välimeri-, Karibia-, Thaimaa-, Intian Valtameri ja Polynesia.

Midnight Sun Sailing

Masuunintie 5
25900 Taalintehdas
www.midnightsunsailing.fi

Midnight Sun Sailing on kotimainen purjehdusvene vuokraamo, jonka laivasto sijaitsee saaristoissa Suomessa, Ruotsissa, ja Ahvenanmaalla.

Firma välittää myös eri yhteistyökumppaneiden, erilaisten kansainvälisten veneilypalvelu- ja vuokrayritysten veneitä, muihin maailman meriin ja vesistöihin.

Saimaa Sailing

Mäntykatu 9
53100 Lappeenranta
www.saimaasailing.fi

Saimaa Sailing Oy on vuodesta 1987 toiminnassa ollut luontomatkailupalvelu-alan yritys, jonka toimialaan kuuluvat myös purjehdusvenevuokraukset Saimaalla sekä ulkomailla.

Suomen lisäksi vuokraveneitä on mahdollista saada käyttöön Saimaa Sailingin yhteistyökumppaneiden kautta Välimerellä: Espanjassa, Italiassa ja Kroatiassa.

Purjevene Vuokraus - Vuokraus Opas