Pyörätuoli Vuokraus

Pyörätuoli vuokraus on tarjolla esimerkiksi yrityksiltä kuten Respecta ja Solia / Liikuntakeskus Pajulahti.

Respecta

Tenholantie 12
00280 Helsinki
www.respecta.fi

Respecta on kautta Suomen toimiva apuvälinetalo, jonka palveluihin kuuluvat pyörätuolien vuokrausten ohella myös tavaramyynti tuotekategorioissa kuten mm. proteesit, ortoosit, painehoitotuotteet, terapiavälineet, tukipohjalliset, ja autoilun apuvälineet.

Vuokravälineitä on saatavilla firman myymälöistä paikkakunnilla Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Pirkkala, Tampere, sekä Turku.

Vuokrakalusto koostuu pyörätuolien suhteen mm. malleista pyörätuoli Action 2 tai Meyra XXL, kevyt, kokoontaittuva pyörätuoli monipuoliseen käyttöön, pyörätuoli Action 4 Heavy Duty, pyörätuoli Rea Azalea tai Meyra Solero, ja erilaiset sähköpyörätuolit sisäkäyttöön tai ulkokäyttöön.

Solia / Liikuntakeskus Pajulahti

solia.ntg.fi

Solia / Liikuntakeskus Pajulahti ovat vammaisurheiluun tarvittavien välineiden vuokrauskeskuksia, joista saa urheilutarkoituksiin osoitettujen pyörätuolien lisäksi vuokrattua mm. lumilautailun tukia, pystyluistelun tukia, sekä tandem kävelysauvoja.

Pyörätuolien suhteen vuokrakalustoon kuuluvat koripallopyörätuolit, kelauspyörätuolit, aktiivipyörätuolit, rugby pyörätuolit, ja erilaiset nokkapyörä-mallit.

Pyörätuoli Vuokraus - Vuokraus Opas