Rakennuskone vuokraamo

Suomen johtavia rakennuskone vuokraamo yrityksiä ovat mm. Ramirent, Cramo, joilla molemmilla on toimipisteitä ympäri maan.

Rakennuskoneiden vuokraaminen on noussut yhdeksi merkittäväksi vuokrauksen alaksi Suomessa, johtuen useasta syystä, mukaanlukien mahdollisuuden hankkia juuri oikeanlaiset rakennuskoneet juuri oikeaan aikaan, kustannustehokkaasti.

Monelle rakennusliikkeelle rakennuskoneiden omistaminen tuo merkittäviä sivukustannuksia koneiden itsensä hinnan ohella, liittyen muun muassa huoltoihin ja koneiden korjauksiin. Vuokraamalla koneet yritys voi keskittyä paremmin ydinosaamiseensa.

Usein rakennuskone teknologia vanhenee uusien laitteiden tullessa markkinoille, joka tuo lyhyilläkin sykleillä merkittäviä vaatimuksia uusiin investointeihin, jos tarkoituksena on omistaa koneet. 

Vuokraamalla teknologisten edistysten mukana pysyminen jää vuokraamon vastuulla, ja asiakas hyötyy aina kilpailuetuna vuokratessaan tehokkaampia laitteita.

Rakennuskoneiden vuokraaminen on myös kustannustehokasta, varsinkin Suomen oloissa, jossa kesän pituus usein määrittelee rakentamisen parhaan kauden, etenkin maarakentamisen suhteen. Vuokraamalla rakennuskoneet firma voi ajoittaa koneen käyttönsä lyhyelläkin varoitusajalla kauden pituuteen.

Vuokraamalla firmat myös tuovat joustavuutta kalustoonsa, jolla asiakkaiden tarpeisiin voidaan vastata erittäin joustavasti, sillä vuokramoilta löytyy koneita kaikkiin markkinoiden ongelmiin, myös harvinaisempiin tarpeisiin.

Esimerkiksi Cramo Finlandilla on tarjolla yli 60 000 erilaista konetta ja laitetta vuokralle, 58 toimipisteestä ympäri Suomen.

Ramirent

www.ramirent.fi

Ramirent Finland on rakennuskonevuokraamona yksi Suomen johtavia, ja toimii kotimaan ohella myös 12 muussa eurooppalaisessa maassa, Pohjoismaissa, Keski- sekä Itä-Euroopassa, 350 toimipisteen voimin.

Firmalla on maanlaajuisesti yli 80 toimipisteen verkosto, josta saat ratkaisut esimerkiksi asennusliikkeiden, teollisuuslaitosten, telakoiden, kuntien ja valtion viranomaisten sekä yksityisiä kotitalouksien tarpeisiin.

Koneita on vuokrattavina kategorioina:

  • Rakennuskoneet
  • Sähköistys ja lämmitys
  • Turva- ja muottitekniikka
  • Työmaatilat ja kontit
  • Nostimet
  • Telineet ja sääsuojaus
  • Maarakennuskoneet
  • Torninosturit ja henkilötavarahissit

Cramo

www.cramo.fi

Cramo Finland konevuokraamo on osa kotimaista, Helsingin pörssissä listattua Cramo-konsernia, joka vuokraa rakennuskoneita, laitteita ja siirtokelpoisia tiloja. 

Voit käyttää Cramoa myös työmaapalveluiden hankkimiseen, muun muassa sähköistyksen, lämmityksen ja kuivauspalveluiden suhteen. 

Pääasiallisia asiakasryhmiä Cramolle vuokrausten osalta ovat yksityiset rakentajat, rakennusliikkeet, raskasteollisuus sekä julkinen sektori.

Suomessa Cramolla on yhteensä 58 toimipaikka, joiden ohella Cramo vuokraustoimintaa löytyy muualta Skandinaviasta, Baltiasta, Venäjältä, Tsekin tasavallasta, ja Puolasta.

Kone Rent Turku

Kone Rent Turku on vuodesta 1978 toiminnassa ollut konevuokraamo, jonka tuotteisiin kuuluvat myös suojapeitteet, sääsuojat, muuttolaatikot, sekä Blåkläder työasusteet.

› Rakennuskone vuokraamo