Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on 12:sta paikkakunnalla toimiva sekä vuokralaisia että vuokranantajia palveleva välitysfirma.

Välitysyritys toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Lahdessa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa, Jyväskylässä, Hyvinkäällä, sekä Hämeenlinnassa. 

Koska firma on osa valtakunnallista Realia konsernia, pääset kiinni samaan välittämistoiminnan tasoon käyttämällä saman konsernin muita välitysfirmoja, kuten SKV Kiinteistönvälitystä tai Huoneistokeskusta.

Realia nimen kautta tehdään vuosittain noin 11 000 vuokrasopimusta, joka tekee yrityksestä yhden suurimmista toimijoista kiinteistöjen välitystoiminnassa.

Asuntoa vuokralle etsivät

Jos olet etsimässä asuntoa vuokralle, yksi tapa lähteä liikkeelle vuokrauksen suhteen on käydä läpi Realian ajankohtaista vuokravalikoimaa, erikokoisille vuokra-asunnoille koko maan alueella. 

Avoimet kohteet on lueteltu useissa verkkopalveluissa, mutta ajankohtaisimmat tiedot löydät suoraan Realian omilta nettisivuilta, www.realiamanagement.fi/Asuntovuokraus/, kohdasta "Vuokra-asuntohaku".

Välitysyrityksen kautta löytyy vuokrattavissa olevia kohteita niin yksityisiltä vuokranantajilta kuin suurten asunnon omistajienkin (kuten SATO, Varma, Asokodit, IC Kodit, Tapiola, ja Suomen Laatuasunnot) valikoimista.

Useissa vuokralle olevissa kohteissa voit jättää asuntohakemuksen asuntoesittelyn yhteydessä, ja tämä asuntohakemus on voimassa 3 kk kerrallaan. 

Kun toivomuksiasi vastaava asunto tulee tarjolle, Realian välittäjä ottaa sinuun yhteyttä, puhelimitse tai sähköpostilla. Firma tarkistaa kaikkien asiakkaiden luottotiedot ennen asunnon tarjoamista.

Vuokranantajat

Käyttämällä Realia Asuntovuokraus palvelu oman kiinteistösi vuokraamisessa, pääset kiinni Suomen suurimman vuokra-asuntojen välittäjän palveluihin ja etuihin. 

Näihin etuihin, sekä yksityisille asuntosijoittajille että suurille kiinteistönomistajille, kuuluvat etenkin kokonaisvaltainen palvelujen kirjo sekä ammattinsa osaava, kokenut henkilöstö, jolla on historia tuhansien vastaavien kohteiden vuokralaisten löytämisestä.

Realia pystyy myös neuvomaan suhteessa vuokramarkkinoiden ajankohtaiseen kehitykseen, kysynnän ja vuokratasojen osalta, jotka vaikuttavat mm. vuokrien hintaan, jonka voit kohteestasi realisesti odottaa saavasi.

Välitysfirmalla on myös jatkuvasti ajankohtainen vuokranhakijarekisteri, josta löytyvät tuhansien aktiivisesti asuntoa vuokralle hakevien yhteystiedot.

› Realia Asuntovuokraus